Csak szerintem lehetett jobb akkor élni, amikor nem volt okostelefon, és minden?
Nem tudom, miről beszéltek, nem volt az olyan régen 😂 Kb 10-12 éve lett ennyire elterjedt az okostelefon, addig mindenkinek butateoefonja volt, de könyörgöm, internet azért már bőven volt, sőt, Facebook is, annyi, hogy akkor otthonról, pc-ről lógtunk rajta, házon kívül nem nagyon volt rá mód. Cirka 20 éve már elég széles tömeg fér hozzá az internethez, és használja is napi szinten. Ez az oldal is már kb 16-17 éves.
Szóval pusztán azért, mert 10-15 éve még nem telefonról neteztek az emberek, hanem laptoprol meg asztali gépről, azért annyira nem volt más a világ, csak kicsit nehezebb volt információhoz hozzáférni, egymást elérni, de azért már messze nem volt olyan nehéz, mint mondjuk a 80-as években, amikor még maximum vezetékes telefon volt, már ahol volt.
Egyesek itt olyan butaságokat írnak, hogy valami félelmetes. Hogy régen nem volt olyan, hogy idegenek ráírnak a párodra? :D
Jó vicc. Én falun lakom. Szerintetek nem tudta mindenki, hogy melyik lány könnyűvérű? Hogy X ember melyik nőhöz jár? Hogy melyik gyerek nem hasonlít a hivatalos apjára?
Régen nem voltak testképzavaros emberek? Szerintetek akkor miért kenték magukra az ólmos festéket a 18. században? Meg miért kötözték a kínai nők a lábukat? Mert a torz szépségideálok mindig megvoltak.
Régen más volt, ez tény. De nem az internet, meg az okostelefon a baja, hanem a nem okos felhasználók.
Ezek csak eszközök, végtelen lehetőségekkel. Tanulhatsz olyan idegen nyelveket, amiknek a hazája a világ másik végén van. Ha művész vagy, kereshetsz olyan referenciákat, amikre szükséged van. Megtanulhatsz olyan technikákat, amikről nem is hallottál korábban. Bármilyen érdeklődési körhöz találsz anyagokat, ingyen.
Az internet egy végtelen iskola/könyvtár. Nem mindenki más a hülye (főleg nem maga az internet), ha te megállsz a dohányzóban.
Szerintem is, es en jocskan eltem akkor.
A mobiltelefon nagyon jo, hogy lett, rengeteg aggodast, el nem erest megold, de nekem jo volt az a kokorszaki a nagyon draga percdijakkal, alaphasznalatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!