Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Romlott étel rendelése után...

Romlott étel rendelése után beteg lettem. Ti bejelentenétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Alapjában, konfliktuskerülő vagyok és soha nem szeretnék senkinek rosszat okozni, de tegnap késő este rendeltem 1 adag ételt egy étteremből, amitől rövid időn belül víz állagú hasmenésem lett. Azóta is rosszul vagyok, gyenge, és folyamatosan hányok/fosok, és fekszem.

Mivel semmi mást nem ettem azon kívül tegnap, így teljesen biztos vagyok benne, hogy az okozta.

4 napja ki sem léptem szinte a lakásból, mert home officeban dolgozok gőzerővel, plusz mellette saját vállalkozással is foglalkozok itthonról.

Az utóbbi 2 napban használhatatlan vagyok, de lassan el kellene indulnom fodrászhoz, plusz estére 40 ezer ft értékű színházjegyünk van, amit tavaly vásároltunk, azóta ezt a napot vártuk, de a betegség lehet, hogy tönkretesz mindent.

Gondolkoztam rajta, hogy bejelentem a nébihnél, ti megtennétek?

2023. aug. 17. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
25%
Bejelentheted. Mert akkor gondolom ott nem okés a higiénia. Rájuk férne egy ellenőrzés mielőtt nagyobb baj lesz. Lehet szalmonellas vagy, legyengült időst az meg is ölhet.
2023. aug. 18. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!