Mi volt a leggonoszabb dolog, amit egy másik ember ellen tettél?
Figyelt kérdés
Ami a mai napig nyomja a lelkedet2023. aug. 16. 18:52
11/17 anonim válasza:
Flegma volt az eladó kiscsaj, végig normálisan kérdeztem, végig HP volt. Fizetéskor nem szóltam neki, hogy 10 ezres helyett 20ezresből adott vissza, gondolom, kassza záráskor meglepődött, így járt. 15 ève volt, akkor még többet ért a pénz.
12/17 anonim válasza:
Nem volt olyan nagyon gonosz dolog, de szemétség volt. Egy osztálytársamnak a sulis táborban jött meg először a menstruációja és szegény kicsit összevérezte az ágyneműt. Ezt csak én vettem észre, de elmondtam a többieknek és a sok hülye gyerekes osztálytársam kinevette. (Ők még nem menstruáltak akkor ésamúgy is dedós szinten voltak)
Amúgy velem is történtek kínos dolgok a menstruációm miatt, szóval nagyon szemét dolog volt ez tőlem. De akkor egy kis ideig "menő" lettem a közösségben, hogy így kiszúrtam ezt... 🙄
13/17 anonim válasza:
De egyben tanulssgos isvolt, hogy abban az osztályban ilyen szemét húzásokkal lehettem volna népszerű. Nem bànom,hogy nem lettem az ilyen áron.
14/17 anonim válasza:
Megcsaltam aztan hitegettem egy par evig hogy még szeretem par ev utän megint összejottem vele hogy miért csinältam a Mai napig nem tudom összejottem vele utänna dobtam mert nem tudott megkurni utänna elhordtam mindennek és mindenkinek meg volt egy baratnom akinek összejottem a pasijäval azota is utal sztem meg lehetne még sorolni sok rosszat csinältam Mär bortonbe is voltam Mär mert loptam mikor nem volt penzem
15/17 anonim válasza:
Märmint az exem eleg patkany huzas volt tölem meg utänna rairtam az uj noire akikkel miattam szakitottak
16/17 anonim válasza:
Egy "baratom" allandaon sertegetett egy ido utan, ezert en meg rendszeresen megloptam. Sot egyszer leesett valami a kulcstartojarol egy csaladtagja kepevel, azt meg szetvertem kalapaccsal. :)
17/17 anonim válasza:
Ja bocs, ez speciel nem nyomja a lelkem... ami nyomja, az a csaladtagjaimmal szemben elkovetett gyerekkori dolgok, de azok nekem is fajnak... azokrol nem beszelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!