Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mostani fiatal lányok miért...

A mostani fiatal lányok miért nem szeretnek főzni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 16. 18:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

#30 betalált, hogy csóró vagy, mi? :~)

menjél inkább gürcölni gyk-zás helyett.. ezek a mai fiúk olyan lusták, még pénzt se tudnak rendesen keresni. értenek ezek egyáltalán valamihez?

2023. aug. 17. 04:52
 32/40 anonim ***** válasza:
83%

Te szeretsz főzni?

Én már nem vagyok mai fiatal lány, de én sem mindig szeretek főzni, leginkább a minél egyszerűbbeket preferálom. Utálok mosogatni főzés után, szóval próbálok minél kevesebb edényt használni.

A szüleim egyébként mindketten főznek, mindketten mosogatnak is, szóval én úgy nőttem fel, hogy közös háztartásban a házimunka közös, és ez nem csak a nők felé elvárás. Azért ha a nőktől elvárják, hogy ne tartassa el magát, dolgozzon, akkor nem normális, hogy a háztartás teendői is rá hárulnak teljesen. És ne gyertek itt a kerti munkával, mert nagyon sok család kert nélküli társasházban él.

2023. aug. 17. 11:15
 33/40 A kérdező kommentje:
Még ehhez is lusták vagytok.
2023. aug. 17. 11:20
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Akárcsak a férfiak.
2023. aug. 17. 11:22
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez IS? Miért, még mihez?
2023. aug. 17. 11:25
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Megadjam az idősek otthona címét, ahol nagymamám van? Ő szeretett főzni, és már özvegy, lehet vele ismerkedni. Igaz, a konyhájában olyan mocsok volt, hogy rendszeresen beteg voltam miatta gyerekkoromban.
2023. aug. 17. 11:27
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Miért a lányok?

És miért kellene szeretni a házimunkát, mikor szerencsére sok esetben van más is?

A patakra ne járjak mosni?

2023. aug. 17. 11:28
 38/40 anonim ***** válasza:
83%
És te, cukorfalat, felépítettél már egy házat puszta kézzel? Vagy ehhez is lusta vagy?
2023. aug. 17. 12:28
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Àltalànossàgban a ferfiak sokkal lustabbak mint a nők.
2023. aug. 17. 18:33
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek főzni, de pl munkanapokon, mikor 8-től 5-ig dolgozok és még 1 órát utazok, nem annyira van energiám hozzá, főleg ha még bevásárolni is kell hozzá. Azért rá szoktam venni, de ilyenkor elvész a szeretet része, csak az a cél, hogy legyen mit enni. Na meg nem is maga a főzés a fárasztóbb része, hanem a mosogatás, takarítás utána.

Hétvégén vagy amikor több időm van, sokkal jobban élvezem a főzőcskézést és van időm kreatívkodni.

2023. aug. 18. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!