A mostani fiatal lányok miért nem szeretnek főzni?
#30 betalált, hogy csóró vagy, mi? :~)
menjél inkább gürcölni gyk-zás helyett.. ezek a mai fiúk olyan lusták, még pénzt se tudnak rendesen keresni. értenek ezek egyáltalán valamihez?
Te szeretsz főzni?
Én már nem vagyok mai fiatal lány, de én sem mindig szeretek főzni, leginkább a minél egyszerűbbeket preferálom. Utálok mosogatni főzés után, szóval próbálok minél kevesebb edényt használni.
A szüleim egyébként mindketten főznek, mindketten mosogatnak is, szóval én úgy nőttem fel, hogy közös háztartásban a házimunka közös, és ez nem csak a nők felé elvárás. Azért ha a nőktől elvárják, hogy ne tartassa el magát, dolgozzon, akkor nem normális, hogy a háztartás teendői is rá hárulnak teljesen. És ne gyertek itt a kerti munkával, mert nagyon sok család kert nélküli társasházban él.
Miért a lányok?
És miért kellene szeretni a házimunkát, mikor szerencsére sok esetben van más is?
A patakra ne járjak mosni?
Én szeretek főzni, de pl munkanapokon, mikor 8-től 5-ig dolgozok és még 1 órát utazok, nem annyira van energiám hozzá, főleg ha még bevásárolni is kell hozzá. Azért rá szoktam venni, de ilyenkor elvész a szeretet része, csak az a cél, hogy legyen mit enni. Na meg nem is maga a főzés a fárasztóbb része, hanem a mosogatás, takarítás utána.
Hétvégén vagy amikor több időm van, sokkal jobban élvezem a főzőcskézést és van időm kreatívkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!