Miért csak egy férfi lehet incel?
11-es, nem reménytelenül alacsony a libidónk, csak a legtöbb férfi sajnos nem tud kielégíteni minket, és ezért inkább megoldjuk magunknak. Ha egy nő végre ráakad egy olyan férfira, aki rendesen ki tudja elégíteni, akkor hidd el, akarni fogja napi szinten. :D
Ez alól persze kivétel lehet, ha valaki tartós stresszben él vagy egyéb problémája van, de ez férfinál és nőnél is okozhat gondot.
33/N
16-os
Nem kellett volna a legtöbbet kipróbàlni. Ennyike.
16-os vagyok, látom eléggé le lettem pontozva, nem tetszik az igazság :)
#17-es, 33 éves vagyok és 4 férfival voltam összesen életem során, ez annyira rohadtul sok, tényleg?
18
Nem az igazsàg nem tetszik, hanem a baromsàg sem.
Akkor miért írtàl legtöbb férfit?
19, mert a legtöbb nőtől ugyanezt a véleményt hallom. Gyakran pont ezért nem is mondják el a partnereiknek, mert félnek, hogy ők lesznek emiatt elítélve, ahogy a lepontozásból is látszik, van okuk ettől tartani.
A férfiak nem szívesen hallják, hogy valamit nem jól csinálnak, és egy nő sem akarja azt hallani, hogy "biztos veled van a baj, az összes többi nőnek eddig ez megfelelt". Olyat is hallottam, aki azt mondta, menj el nőgyógyászhoz, biztos veled van valami...
Persze lehet finoman utalgatni, de sajnos sokszor az sem működik.
Nyilván, amikor azt írom, hogy "a legtöbb férfi", nem rendelkezek tényleges statisztikákkal, még csak azt sem mondhatom, hogy ez a többség, mert nem tudom. Viszont biztos, hogy több az ilyen eset, mint amennyit a férfiak gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!