Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Párom az exétől kapott pólót...

Párom az exétől kapott pólót előszeretettel hordja(mert tetszik neki a minta, csaj nyomtatott rá valamit) de nekem ez fura. Én nem tenném. Szerintetek ez ok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 15. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha magukról készült fotó van rányomva akkor nem ok, egyébként semmi baj nincs ezzel.
2023. aug. 15. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem igazán örülnék neki.
2023. aug. 15. 18:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem magukról, de egy közös pont.
2023. aug. 15. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy póló. Ne agyald már túl ezt is
2023. aug. 15. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne. Én is hordanék extől kapott pólót, ha amúgy tetszene (és nyilván nem ő lenne rajta). Én se dobtam ki minden exhez köthető dolgot és azt se tudom mit kaptam extől és mit nem. Csak tárgyak, én meg nem vagyok szentimentális típus.
2023. aug. 15. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az exemtől kapott párnán alszom, sőt viszem magammal nyaralásokra is, mert rohadt kényelmes, de nem érzek iránta már semmit, vagyis de, szeretem, mint embert, megosztottuk egymással az életünket 5 évig, együtt nevettünk és sírtunk, nem tudok rá rossz szót mondani, nem vagyunk már szerelmesek egymásba de ennyi, attól még tisztelem, mint embert, és fogom használni a tőle kapott párnát mert nagyon kényelmes :D

25/F csak mert lehet lányosnak tűnt az írásom :D

2023. aug. 15. 18:50
 7/11 anonim válasza:
100%

nekem is vannak tányér, takaró stb...de nincs hozzá emocionális szál, kedvenc tárgyak és ennyi..

a te fejedben vannak csak agyalós dolgok, de hát az elme már csak ilyen :-)

agyalóóóós..

van egy hasznos cselekvés...CSEND a fejben!!! :)

2023. aug. 15. 19:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi, felnyitottátok a szemem
2023. aug. 15. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is az exemtől kapott szív formájú párnán alszom, mert pont olyan a formája, hogy baromi kényelmesen lehet rajta feküdni, bögrém is van, amit használok, ruhadarab talán pont nincs, max olyanok, amiket együtt vettünk és volt, hogy ő fizette, de ennyi, egyik tárgyhoz sem kötnek konkrétan miatta érzelmek, csak nem fogok ok nélkül kidobálni jól működő dolgokat.
2023. aug. 15. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is hordok ilyen pólót, nadrágot.
2023. aug. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!