Az angliai magyarok miért tesznek pár év után úgy mintha már nem is tudnának magyarul?
Csak a buta külföldi magyarokra igaz ez.
Találkoztam már Ausztriában dolgozó magyarral, aki már az R hangot sem tudta kiejteni, mert ő 3 hónapja (!) kint lakik Ausztriában. Wie kann man sagen..... Őöö.. hoty.. hotyan is mondják magyahul?
Úgy bmeg, ahogy eszedbe jut, te idióta - gondoltam magamban.
Nálunk divat lett elfelejteni az anyanyelvet. Lehetetlen, de mi képesek vagyunk rá.
A politikai elit miatt is (propaganda), és a valóban több millió buta jobbágyban annyi gyűlölet, csalódás lett, hogy ezért csinálják azt kérdező, amiről a kérdés is szól.
Mert erre nevelték őket.
Eddig terjed a nagyon alacsony értelmi képességük.
Ez a jelenség nem csak Angliában es nem csak a magyaroknál észlelhető.
A gyerekeknél gyakori hogy mivel csak csaladon belul beszél anyanyelven, igy idovel nem fog helyesen valaszolni vagy egyáltalán. Van magyar, roman, lengyel ismerősöm.
A felnőtteknél, főleg rovid idő utan csak sima parasztság.
Jól teszik,én is szívesen el felejteném,már csak a fenti válaszok alapján
is..Látszik milyen ország lett itt,orbika röpke 12 éves ámokfutása alatt.
Kérdező,téged meg mit zavar ez,csak nem irigy vagy rájuk? :-D
Te miről beszèlsz?
15 éve élek Angliában, még csak nem is töröm a magyart, sőt! Helyesebben beszélek és írok magyarul mint a legtöbb , aki sosem èlt külföldön. Pedig csak az angolt használom mikor dolgozom .
Megjátszós hülyék tesznek csak úgy , mintha elfelejtették volna az anyanyelvüket.
Ezzel jó ha tisztában vagy!
Szép napot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!