Milyen az az ún. "fullos csaj"?
Figyelt kérdés
Rádióban, dalszövegben is hallottam, meg sokfelé láttam leírva ezt a kifejezést, hogy fullos csaj. De ez mit jelent? Hogy csinos? Vagy hogy gazdag? Vagy mindkettő? Vagy kedves is mellé? Vagy igazából kire mondjuk, hogy fullos?2023. aug. 11. 15:51
1/10 anonim válasza:
-Okos,nem megvezethető,tudja mit akar,van véleménye.
-Szép /ez mondjuk ízlés kérdése/,jó érzés rá nézni.
-Ad magára,sportos,oda figyel a megjelenésére-haj,köröm,smink.
A szex nem tabu téma számára,tapasztalt,határozott elképzelése van.
-Ha nem is kőgazdag,jól fizető állása van,saját kocsi,nem ájul el a húsz éves béemvétől,nem tudod pénzzel lenyűgözni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe...
3/10 anonim válasza:
Ha szép és ad magára, az már elég. Nagy mellek, hosszú haj, szép arc, fiatal stb.
4/10 Noren1989 válasza:
#1, az sajnos csak szàmodra az.
A dalszövegek inkàbb a #3 àltal felvàzolt lotyókra utalnak.
5/10 anonim válasza:
Sweetie Fox
Eva Elfie
Mia Malkova
Lena Paul
Luxury Girl
Brandi Love
Natasha Nice
Cherie DeVille
Reislin
Kourtney Love
Solazola
Daniela Antury
Nicole Aniston
Blake Blossom
De rengeteg vannak még, nagyon sokan
6/10 anonim válasza:
Én is a #3-assal értek egyet, mert általában a plázaringyókra értik a kifejezést, akiket mindenki meg akar kefélni, de komoly kapcsolatra alkalmatlan.
7/10 anonim válasza:
A kommenteket olvasva,nagyon kevés férfi találkozott igazi fullos nővel...Nem,a pláza cicák nem azok.Egy csinos arc,vagy formás fenék még kevés a full kategóriához.
9/10 anonim válasza:
Olyan, mint akire azt mondják "10/10-es". Hasznos, ha ilyet hallasz, mert aki fullosoz meg pontoz másokat külsőre, arról egyből tudhatod, hogy egy gyökér.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyben jelzem, senkit nem pontoztam le, de sajnos a rendszer vadidegeneknek is lehetővé teszi.
2023. aug. 12. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!