Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tellik általában egy...

Hogyan tellik általában egy hétköznapotok?

Figyelt kérdés
Mindenre jut időtök?

2023. aug. 10. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha dolgozom akkor robotüzemmod. Vagy inkabb zombiüzzemód. Munka otthon kaja vacsi tanulas alvas rumli kupi mosatlan butulás agyi leépülés demencia jelei antiszocializalodas erőhiány depresszio.

Ha epp nem dolgozom (szabi tappenz), akkor úgyintezes rendorseg birosag szemelyi egészség átnézetem a szemem szűrésekre megyek veszek olyan dolgokat amik ápolják a testem pattanast vagy barmit háziállaton gondolkodom randikra járok ha van kivel akkor szórakozni elmezdek kulfoldi kapcsolatrendszeket is kiepiteni ramegyek a megtakaritasi opciokkal foglalkozni(kamat hosszu tav rovidtav allami nem allami tőzsde reszveny okoskodok)atrendezem praktikusbabbra a kecot eladok veszek karbantartok javitok rokonokat látogatok elkezdek edzeni hajat festeni tancokat tanulni kivirulok es utanam forog az egész vàros is, van energia.

Aztan vége a szabinak tappenznek es fogolytábor újra leépülés "halálközeli" élmények.

Mikozben szeretem a munkámat kollegákat! És ez mellett!!

2023. aug. 10. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Idő?a munkám mellett(irodai) agyban addig se tudok eljutni gyakorta, hogy az oneletrajzom befrissitsem a melohelyen wordben.

Vagy beszkenneljek egy keresetet a bíróságra. Vagy átnézzem a postaládábol reggel kivett hivatalos levelem. Este meg agyam sincs a hivagalos levelekhez azokon molyolni. Vagy melo utan a postát se érem el gyakorta, ha csak ertesitot kaptam, az ott áll hetekig is meg kikuldik 3szor is:D

Nem.is ertem a mai vilagban minek van posta , miert nem irjàk mailben amit akarnak?

2023. aug. 10. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:

A jelenlegi munkahelyemen, minden egyébre van időm.

Egyik héten 2 napot dolgozok, a következő héten meg 4 napot.

Minden munkanap 12 óra.

A fizetés lehetne jobbis, de jelenleg nekem ez így pont jó.

2023. aug. 10. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy jut mindenre.. csak több dolgot csinálok egyszerre.

Ma például most végeztem munkahelyen, megyek haza és csinlok pankós csirkemellet mert kell valami normális étel, mert napok óta nem ettem semmi tartalmasat..

2023. aug. 10. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mindenre jut időtök?"

🤣🤣🤣🤣🤣

Hát nem...

2023. aug. 10. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!