Milyen magas a legmagasabb nő/lány ismerősöd?
Nem tudom, honnan veszed, hogy 170 centisek szörnyülködnek a magasságukon.
A mai fiatalok között ez már teljesen átlagos, nem is számít szinte magasnak.
Én 172 cm vagyok. Teljesen ki vagyok békülve a magasságommal, számomra pont jó.
Persze, kaptam már beszólásokat emiatt, "túl magas vagy egy lányhoz képest"; szerintem az ehhez hasonló negatív visszajelzések miatt érzik azt azok a lányok/nők is, hogy túl magasak.
A legmagasabb női ismerősöm pedig 185 cm, és ahogy nézem, őt sosem zavarta az, hogy olyan magas. Mondhatni, büszkén "viseli" ezt a testi adottságát.
Úgyhogy utolsó megjegyzésként: nem a magasság lesz az, ami miatt valaki egyedül fog maradni, úgy gondolom. Én is "elkeltem a piacon" :D
175cm, rokon.
Én 165 vagyok, átlagosnak tartom magam.
Közel két méter. Vékony. Kosarazott is. - Mondjuk engem is....ki.
:D
A legmagasabb biológiailag is nő ismerősöm 181 centi (a nővérem. Fura mód én nem lettem ilyen magas, 170 centi vagyok, és az öcséim is "csak" 180 centik).
Van egy transz ismerősöm, férfiből lett nő, ő 185 centi.
Van még pár magasabb nő ismerősöm, róluk nem tudom pontosan, hogy hány centisek, de nálam pár centivel magasabbak, nővéremnél kisebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!