Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van aki ezzen valahogy túl...

Van aki ezzen valahogy túl tudott lépni/esni?

Figyelt kérdés
Bárkivel eltudok beszélgetni, bármilyen társaságba eltudok lenni, de nem illek sehova se. Mindenhol magányos vagyok bármennyire is mindenki másnak úgy tűnik hogy oda illek, mindig egyedül érzem magam. Emiatt nem is tudok hosszú kapcsolatokat tartani, az emberek megsértődnek azzon hogy nem foglalkozok velük. Sokan közelinek érzik magukat hozzám, de nincs olyan aki miatt szomorú lennék ha elhagyna a barátaim között. Próbáltam mesélni a múltamról, de nem érzem magam közelebb emiatt hozzájuk. Rászoktam még fiatalabb koromban arra hogy azok mellett vagyok akiknél úgy érzem hiányzik egy támasz. Persze így sokszor olyan emberekkel barátkozom akik mások, volt autista barátnőm, skizofrén, konkrét psychopata(ASPD), vagy csak éppen nagyon érzékeny emberek. Irritálóan sokat figyelek az emberekre, sokszor direkt olyan baráti köröm volt ahol sok volt a konfliktus, de velem békésebb volt. Elgondolkodtam rajta hogy ha ezt abba hagyom ,akkor talán megváltozik, de nem történt semmi.
2023. aug. 8. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Pszichológussal próbálkozz.
2023. aug. 8. 01:03
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem találtad meg önmagad. Te mit szeretsz csinalni, te miben vagy jó? Gondolkodj ezen és ehhez mérten keress barátokat.

Például valamilyen sport, extrém sport, tánc, társasjátékok, utazás, tudomány, filmek, bármilyen hobbi, önkénteskedés, munka, bármi.

Ha olyanokkal beszélgetsz akik ugyanazt a tevékenységet szeretik csinálni amit te, akkor kifog alakulni kötődés. Együtt kell megélni élményeket és ha már lesz mire emlékezni, nosztalgiázni az a barátság. (“Emlékszel amikor… nevettünk és… blabla”)

2023. aug. 8. 01:22
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Én ugyan így vagyok, már beletörődtem hogy ez van. Ha valakinek sikerül megtörnie a jégfalat a szívem körül hát legyen, de ha nem akkor is elvagyok.
2023. aug. 8. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Ha az igekötő az ige előtt áll, akkor külön kell írni az igétől.
2023. aug. 8. 05:55
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerinted kit érdekel? Ez nem egy nyelvtani oldal!

2023. aug. 8. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#2:

Egyébként egyetértek veled, én is ezt válaszoltam volna amit te.

Csak jobban belegondoltam ebbe és rájöttem, hogy van egy ilyen ismerősöm, ő is "a sportban találta meg önmagát"(és sok barátja is onnan való).

Ez nem is lenne gond addig amíg ez rá nem nyomta volna a bélyegét a párkapcsolataira. Ugyanis neki a sport a családja szinte. A sporttársakhoz jobban tudott világ életében kapcsolódni, mint egy nőhöz. Nem arról van szó hogy nem szereti a párjait, de ez a "tartozni kell valahová" felfogás elvette a fókuszt a párkapcsolatairól. Eddig minden nővel gallyra ment a kapcsolata. Valahogy a sport és a munkája van az első helyen, aztán a családja és legvégső helyen a párkapcsolata. Persze ezt a nők 1-2 év után megunják és ennek hangot is adnak. Aztán szakítanak.

Valahogy jobban akar tartozni a sporttársaihoz (haverjaihoz) mint a párjához.

Szóval ilyen ügyekben is át lehet esni a ló túloldalára.

2023. aug. 8. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: elég baj, ha nem érdekel. Akármilyen oldal, illene igényesebbnek lenni.
2023. aug. 8. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!