Van aki ezzen valahogy túl tudott lépni/esni?
Nem találtad meg önmagad. Te mit szeretsz csinalni, te miben vagy jó? Gondolkodj ezen és ehhez mérten keress barátokat.
Például valamilyen sport, extrém sport, tánc, társasjátékok, utazás, tudomány, filmek, bármilyen hobbi, önkénteskedés, munka, bármi.
Ha olyanokkal beszélgetsz akik ugyanazt a tevékenységet szeretik csinálni amit te, akkor kifog alakulni kötődés. Együtt kell megélni élményeket és ha már lesz mire emlékezni, nosztalgiázni az a barátság. (“Emlékszel amikor… nevettünk és… blabla”)
Szerinted kit érdekel? Ez nem egy nyelvtani oldal!
#2:
Egyébként egyetértek veled, én is ezt válaszoltam volna amit te.
Csak jobban belegondoltam ebbe és rájöttem, hogy van egy ilyen ismerősöm, ő is "a sportban találta meg önmagát"(és sok barátja is onnan való).
Ez nem is lenne gond addig amíg ez rá nem nyomta volna a bélyegét a párkapcsolataira. Ugyanis neki a sport a családja szinte. A sporttársakhoz jobban tudott világ életében kapcsolódni, mint egy nőhöz. Nem arról van szó hogy nem szereti a párjait, de ez a "tartozni kell valahová" felfogás elvette a fókuszt a párkapcsolatairól. Eddig minden nővel gallyra ment a kapcsolata. Valahogy a sport és a munkája van az első helyen, aztán a családja és legvégső helyen a párkapcsolata. Persze ezt a nők 1-2 év után megunják és ennek hangot is adnak. Aztán szakítanak.
Valahogy jobban akar tartozni a sporttársaihoz (haverjaihoz) mint a párjához.
Szóval ilyen ügyekben is át lehet esni a ló túloldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!