Hova rohan ennyire az idő? Most voltam 15, 16, 17.. már januárban 24 leszek
Figyelt kérdés
Miért van ez h 19 éves korom után kezdtem érezni az idő mulasat? 16, 17, évesen Miért nem éreztem mikor suliba jártam? Mióta dolgozom 19 éves korom óta nagyon érzem az idő mulasat.2023. aug. 6. 18:09
4/5 anonim válasza:
van egy jelenség, nem tudom hivatalos nevét, ami arról szól hogy minél idősebb az ember, annál gyorsabbnak érzi az idő múlását. és tényleg idővel állítólag csak rosszabbodik. én 33 leszek, fejben valahol a húszas éveim közepén érzem magam. durvább példa mikor a hatvanas szüleim azt mondják hogy "múltkor" történt valami amiről kiderült hogy már fél éve vagy éve volt. egy-egy szilveszteren felocsúdok hogy Úristen, még most volt az előző, és akkor ehhez képest eltelt egy újabb év... de én mondjuk elég ingerszegény életet élek, lehet ilyenkor jobban kiérződik
5/5 anonim válasza:
Nem a béna számokkal kell foglalkozni, hanem azzal, hogy minél több jó emléket gyűjts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!