Komolyan tudnátok venni azt a jógaoktatót, aki Ozorára jár és ott bedrogozik?
nem egy ilyenről tudok, tudatosság hirdető ilyen olyan fórumokon több száz követő, majd a való életben ahol nem kell pózolnia kiesik a szerepből..és önmagadát adva igen meglepődnének egyesek, csalódva néznének, hogy de hát mást csinál mint amit ott mond...
nem kell meglepődni annyira..nagyon kevés az olyan "tiszta" ember aki azt is éli amit tanit..
ha mögé nézel akkor mindig csalódni fogsz, ha azt nézed amit közvetit előbbre jutsz..
osho féle guru, nem tudom a nevét ki volt, de valami bölcs féle..orgiákban vett részt és füvezett...most akkor ?
itéletmentes élet, inkább ezt tudnám neked javasolni, hogy ne itélkezz mások felett..
fogadd el, hogy ez van, és ne itélj, ne következtess apró részletekből, hogy ezt hittem és úgy volt..
öröm és mámor érzése lehet, olyan tudatállapotban is ahol semmilyen drogot nem szivsz..de jól érzed magad..
"A jóga története az ókorig nyúlik vissza."
Az eredeti hindu jógáé lehet, de amit ma nekünk jógaként tanítanak, azt a 19. században találták ki a svédek meg a dánok.
Természetesen. Sőt ez után még komolyabban venném. Ha már jógát van mersze nekem oktatni egy embernek, akkor alap, hogy az elméjében legyen egy bizonyos szintű igazság és tisztaság. Ha valaki drogozik, aki ilyen, az azt jelenti, hogy az elméjét erősebben tárja fel, mint más társai. Ozora mára mi, azt hagyjuk, de a szabad, egészséges móka, mint a bulizás is jó, főleg ozorán, ahol eredetileg a természettel mentél ünnepelni a pszichdelikumok szentségében.
A lelki egészség alap része, a folytonlagos önvizsgálat, amihez a pszichedelikumok leírhatatlanul hozzátesznek, előre lendítenek, és olyanokat mutatnak meg, amiket lehet amúgy nem vennél észre, viszont fontos, mind egészségben, mind egészséges részek tovább fejlesztésében.
Az olyanok, mint a magok, és főleg a gomba, meg az fizikai egészségnek is jó, bár nem mintha ez számítana a leírhatatlan mentális magaslatokhoz, amit el lehet velük érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!