Miért lételeme a legtöbb magyarnak a mások előtt felvágás?
Figyelt kérdés
Olykor tovább nyújtózkodva mint ameddig a takaró ér,látszat egzisztenciát felépítve, előrébb helyezve a "mások mit szólnak"-ot az "Én mire vágyok"-al szemben.
Sok külföldi ismerősöm él így, de itthon mintha minden második ember vesszőparipája lenne ez a villogás, kifelé mutatás.
2023. aug. 4. 04:30
1/8 anonim válasza:
Általános emberi tulajdonság, szerintem.
Kompenzálás, kisebbrendűségi érzés vagy bármi: "nézzenekmá' fel rám, hát mim van nekem!" érzés stb
2/8 anonim válasza:
A kedvencem a "UK-ben". Borsódzik tőle a hátam...
3/8 anonim válasza:
Miért lételemed minden jellemhibát magyar sajátosságként beállítani?
4/8 A kérdező kommentje:
Kanadában éltem sokat, nem UK-ban.
2023. aug. 4. 07:10
5/8 anonim válasza:
Mert jó nézni hogy megeszi őket az irigység. Bár nekem nem látszat az amim van.
6/8 anonim válasza:
Mert sokuk el van hízva, kicsi a f*a, rossz szülői neveltetésben élt, drogos-italos-cigis-, vagy épp fekete munkás életmódot folytat, vagy a nagy kedvenc, hogy: "Én, egyedül én építettem fel a fel-, ha nem is az egész országot" hozzáállás, így erre rendkívűl büszke, miközben egy nagy önbizalomhiányos bomba a személyisége.
7/8 anonim válasza:
#4: akkor lehetne kérdés az is, hogy "Miért lételeme a legtöbb külföldön élő magyarnak a Magyarországon élő magyarok fikázása?"
8/8 anonim válasza:
Nem egyedi, az egész világ ilyen, lásd Facebook, insta stb. Az is erről szól, hogy nézd én hol nyaralok, nézd milyen legújabb luxus cikkem van, nézd hogy éppen most milyen étteremben eszek, nézd én ilyen boldog vagyok. Az is csak egymás előtt a felvágás, hogy én mennyivel több vagyok, de ez csak a látszat. Rengeteg ilyen embert ismerek, kirakja ezt kirakja aztán de a valóságban ugyanolyan boldogtalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!