Mennyire szeretitek a forró csokit?
Figyelt kérdés
Szinte egész évben jöhet. A forró csokizás hangulata utánozhatatlan. 10-es skálán mennyire szereted?2023. aug. 1. 18:50
1/35 anonim válasza:
Szeretném, ha nem lennék laktóz érzékeny.
2/35 anonim válasza:
Nagyon,
tudom most megvettek de én még a fagyit is felolvasztva szeretem.
5/35 anonim válasza:
Kevés helyen adnak rendes forró csokit, általában az csak kakaó. És nekem nem is elég édes. Úgyhogy én magam szoktam készíteni hideg napokon valamiféle ál-autentikusat, amiben van elég cukor, kakaó, egy kis csili és besűrítem kukoricaliszttel.
6/35 anonim válasza:
Semennyire. Ha lehetne, inkább egy chai latte mellett tenném le a voksom.
7/35 anonim válasza:
Nem szeretem, mert nem vagyok jól tőle, így 10/0.
8/35 anonim válasza:
Nem szeretem, nem szoktam inni. Gyerekkoromban szerettem a kakaót, de azt is inkább hidegen, ma már azt sem.
9/35 anonim válasza:
Nem szeretem, soha nem is szerettem. A csokit magát imádom. De ha választani kell inkább tejeskávé, kakaó hidegen.
10/35 anonim válasza:
És ez a kérdés most jobbá tette az életedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!