Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha már egyszer nem sikerült a...

Ha már egyszer nem sikerült a jogosítvány, akkor mi értelme lenne mégis újrakezdeni?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja kezdjem újra de nem értem mi értelme lenne. Ha egyszer nem sikerült akkor miért sikerülne ha újra kezdem? Kapcsolataim nincsenek, a város összes oktatóját nem áll módomban kipróbálni a legtöbb sajnos arrogáns lehuzós proli. Ritka a jó. Ráadásul már egyszer sok pénzt vesztettem ez miatt. Ami ha most nálam lenne jól jönne nagyon élet mentő lenne. Szóval akkor mi értelme lenne újra kezdeni és miért mondják ezt nekem emberek? Nem lehet létezni jogosítvány nélkül vagy mi?

2023. júl. 28. 18:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szóval csak hogy érthető legyen az egészet újra kéne kezdeni nulláról mert már elévül ami irdatlan mennyiségű pénz lenne. Az autós iskolák oldalán lévő árak nem valós. Mert úgyis lehúznak nagyon sok pénzzel.
2023. júl. 29. 11:25
 12/17 A kérdező kommentje:
elévült
2023. júl. 29. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:

"mit érdekli más embereket nekem van e jogosítvány vagy nincs? És mi értelme bele szólni?"

Egy jó tanács: ha egyszerűen annyit mondasz, hogy sokat gondolkodtál, és végül úgy döntöttél, nem szeretnéd újrakezdeni, hamarabb "szabadulsz".

Egy érzelmi döntést akarsz racionálisan megmagyarázni, és hibás érveket hozol. A helyzet az, hogy eddig sem vágytál különösebben a jogsira, inkább egy szükséges rossz volt, és ilyen áron viszont már biztosan nem szeretnéd.

Ez érthető, csak közben nem ezt mondod, hanem azt, hogy nem LEHET jogsit, bármennyire szeretnéd. Ez pedig nyilvánvalóan nem igaz, és ezzel vonzod be magadnak a vitát.

2023. júl. 29. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Most kell jogsi vagy nem? Miért álltál neki annakidején? Mert ha nem kell, akkor tényleg csak pénzkidobás.
2023. júl. 29. 15:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Nyilván kellett volna de nem milliókért cserébe. Meg én már nem bírom még egyszer elviselni ezeket az ősember oktatókat sem. Jók jött volna de most már inkább tényleg nem kell. Ilyen nem. Úgy gondolom lehet létezni nélküle, számtalan ember él nélküle és jól meg vannak.
2023. júl. 29. 15:43
 16/17 A kérdező kommentje:
* ilyen áron nem
2023. júl. 29. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen normális oktatóm volt. Ennyi pénzért az a minimum, hogy viselkedik. Biztos nem csak keretének vannak.
2023. júl. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!