Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban boldog vagy-voltál...

Valóban boldog vagy-voltál amikor nem volt semmid?

Figyelt kérdés

2023. júl. 26. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek szerint ha nem lenne semmitek sem akkor nem lennél boldog?

Most hogy van valamitek így boldogabbak vagytok?"

Mindkettő.

2023. júl. 26. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én pont attól lettem boldog, hogy lett valamim.

Ez alatt nem azt kell érteni, hogy bármim is lett, leginkább csak az anyagi biztonság adta remény és jövőkép, biztonságtudat tök sokat dobott a gondolkodásomon egy időben.

Láttam azt, hogy megéri dolgozni, élni, haladok az életben. Jó érzés tudni, hogy biztonságban vagy, ha bármi beüt akkor is van tartalékod. Vagy csak egy alap szinted mint a lakás pl.

2023. júl. 26. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem kifejezetten rossz érzés az anyagi bizonytalanság. Lakásvásárlás után voltam így. Persze beütött a Covid is, infláció is, sajnos rossz érzés, hogy nem ér semmit a pénzem.

Lakásvásárlás után voltak hónapok, amikor nullára jöttem ki, vagy kölcsön kellett kérnem. Nagyon rossz érzés volt.

2023. júl. 26. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Boldog vagyok és mindigis az voltam. De nagyon sok mindenem van: szerető családom, boldog párkapcsolatom, jó barátaim, szórakoztató haverjaim, izgalmas hobbijaim, szeretem amit tanulok van tehetségem benne stb.
2023. júl. 26. 22:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szoveg verlazito!!!!!!!!

Minden ember,meg a csovesek is torekszenek ra,h legxen vmijuk….

2023. júl. 27. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Miért mondják egyre többen azt hogy nem lesz semmid és boldog leszel?"

Schwab-ék 2020-ban elindított globális, már élesben menő tervének 2016-os bemutató videója kezdődik így.

2023. júl. 27. 09:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Miért mondják egyre többen azt hogy nem lesz semmid és boldog leszel?"

Igazából ez egy féligazság, ami azért van így megfogalmazva, hogy kellően provokatív legyen. Amikor 20 éves voltam, nem volt kb semmim. Nem voltam boldog, mert állandóan arról álmodoztam, hogy legyen egy jó számítógépem, aztán, hogy legyen egy autóm, lakásom, elmehessek nyaralni, jó étteremben ehessek. Rohadtul nem tett boldoggá, hogy nem volt semmim.

Ugyanakkor most van sok tulajdonom, de megint nem lettem boldog. Fel kellene újítani a tetőt, vezérműszíjat kell cserélni az autóban. Rohad a kocsi alja, ki kéne szélesíteni a bejárót, hogy ne a füvön álljon. Ha az asszony nézegeti a falat, már gyomoridegem van, hogy mit talál, amit azonnal meg kell csináltatni, és elviszi a pénzt.

Ilyenkor azért eszembe jut, hogy milyen szép volt, amikor volt kettőnknek egy albérleti kis szobánk, és igazából csak magunkkal foglalkoztunk. Este elmentünk a lidl-be valami kajáért, beültünk egy szar sorozat elé, és megettük. Ha unatkoztunk, elmentünk sétálni egyet, és k.rva jól éreztük magunkat tőle. Most, ha mondjuk a gyerekekre vigyáz valaki, és elhívom a feleségem sétálni, másról sem beszélünk, csak arról, hogy hogyan érjük utól magunkat a ház körül, mit intézzünk a földekkel, ki viszi el a kocsit a szervizbe.

2023. júl. 27. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!