A közösségi oldalon miért tiltottatok le valakit és miért oldottátok fel egy kis idő múlva?
Figyelt kérdés
Mi játszódik le ilyenkor a fejetekben? Egy kis idő múlva tehát relatíve max egy év.2023. júl. 24. 22:25
1/21 anonim válasza:
Akit letiltok az úgy marad. Eddig még nem oldottam fel egy tiltást sem.
3/21 anonim válasza:
#2 vagyok
En csak egy emberrel csinaltam ezt, a tobbi nem erdekel, tiltva marad az idok vegezeteig
4/21 A kérdező kommentje:
“Akit letiltok az úgy marad. Eddig még nem oldottam fel egy tiltást sem.”
Soha, sehol? Több éves barátságnál sem? Érdekes.
2023. júl. 24. 22:41
5/21 anonim válasza:
Mert bunkó volt és úgy is maradt, ő és a tiltás is.
6/21 anonim válasza:
Én csak anyámat oldottam fel :D Tűzjegyűek vagyunk mindketten, hát előfordult, hogy letiltottam. De amúgy akit letiltok, azt nem nagyon szoktam feloldani én sem.
7/21 anonim válasza:
Milyen barátság az, ahol letiltjátok egymást? Nevetnem kell.
8/21 anonim válasza:
ma 22:41
1-es vagyok
A barátaimat nem szoktam letiltani.
9/21 anonim válasza:
Anyámat tiltottam le. Felidegesített, hogy sorozatosan hívogatott messengeren azért, mert 2 percen belül nem írtam vissza arra az egetrengetően fontos kérdésre, hogy megbuktam-e az egyetemi vizsgámon, azután, hogy a hogy ment kérdésre azt írtam, hogy megyek ismétlőre. Holott 1) amikor utoljára beszéltünk, azt mondtam, hogy könnyű tárgy, szóval ha négyesnél rosszabb, akkor újra megyek, de négyesnél is elgondolkodom rajta, 2) tudta, hogy épp programom van a barátaimmal, nem érek rá.
10/21 anonim válasza:
mert rájöttem hogy játszadozott az érzéseimmel.
Velem senki ne szórakozzon, letiltottam örökre.
a többi kamuprofil, azokat alapból tiltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!