Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok rajongó miért a sztárnak...

Sok rajongó miért a sztárnak kívánja a jobb életet maga helyett? Miért tekintik fontosabbnak azt az embert, akit igazából nem ismernek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 24. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Mert ezt tanulták. A környezet kiszolgálása, nekik való megfelelés a legfontosabb. Teljesen upside down a gondolkodás.
2023. júl. 24. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Egy rendes rajongó egy sztarnal jóval többnek tekinti azt az embert akiért rajong. Úgy tekint rá mintha csaladtag lenne. Ezt meg gondolom nem kell magyaráznom, hogy a számodra fontos emberek jolete miért lenyegesebb.
2023. júl. 24. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Nincs onbizalmuk.
2023. júl. 24. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért mert pozitív hatással van néhány sztár a rajongóira.és a jót-jóval kell köszönni
2023. júl. 24. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

A "rajongó" kifejezést mindig nagyon furcsának tartottam, és nehezen is tudok azonosulni vele. Természetesen az én életemben is vannak ismert emberek, akiket valamiért nagyra tartok, ugyanakkor bármennyire kedvelem őket, ugyanúgy viszonyulok hozzájuk, mint bármely más "hétköznapi" emberhez. Nem fogok elnézni nekik semmi ostobaságot, csak azért, mert ismertek. Jót pedig mindenkinek kívánok, hírnévtől függetlenül. Aki rendes, jószándékú ember, az megérdemli a boldogságot. Tudom, nagyon közhelyes, de akkor is ez a véleményem.

Én ezt vettem észre, hogy azok akik valamilyen szinten már "túltolják" a rajongást, azoknál van valami önértékelési vagy mentális probléma. A tiniknél úgymond egy természetes "múlandó időszak", amit ne vegyünk figyelembe. De amikor már felnőttként csak a rajongásod tárgya létezik számodra, semmi más, az azért már nem normális.

2023. júl. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!