A változékony természetű embereket hogyan ítélitek
meg?
Figyelt kérdés
Pl, hogyha kiakadsz akkor szó nélkül otthagy, vagy ha kedve van akkor beszáll a vitába, ha olyan kedve van kedves, kíváncsi, ha nincs akkor meg rád se néz, vagy kinyög nehezen egy sziát.
Mit takar, hogyha valakire ilyen szélsőségek igazak?
Én hasonló vagyok, vagy voltam, mostanában egyenletesebb a természetem. Általában teljesen attól függ, hogyan kelek fel, egyszerűen az egyik nap ilyen, a másik olyan. Tippre valami hormoningadozás lehet a háttérben. (Vagyis nálam az lehetett, másnál lehet tök más is, pl elrontották a kedvét otthon vagy akármi.)
2023. júl. 20. 14:10
2/7 Metionin válasza:
Kerülöm őket, ha lehet. Sokáig kellett ilyen emberrel élnem és nagyon szar volt, hogy sosem tudtam, aznap épp milyen kedve lesz. Folyamatos előretervezést és figyelmet igényelt állandóan azt találgatni, hogy na, most épp melyik énje van felül.
2023. júl. 20. 15:28
3/7 anonim válasza:
Ez én vagyok....
2023. júl. 20. 15:31
4/7 anonim válasza:
Utálom a LifeTv -t viszont a e-témában elégreleváns:
Nem lehet hogy te vagy túlérzékeny vagy te mondasz, csinálsz valamit amire a másik reagál? Könnyebb másban a hibát keresni mint magadban...
2023. júl. 20. 16:22
6/7 anonim válasza:
Szerintem rengeteg ember ilyen, egyik nap bemész a boltba, normális a pénztáros, máskor meg meg akar ölni. Még akiknek kötelező lenne mindig kedvesnek lenni, azok sem teszik. Az emberek meg megszokták hogy ne várjanak feltétlen vendégszeretetet ha elmennek akár egy étterembe, hanem attól függ az ottlétük hogy a pincérnek, szakácsnak milyen kedve van.
Személy szerint úgy tudom megítélni, hogy mennyire változékony. Ha minden második 10 percben másmilyen, azt már nem annyira tolerálom, de ha egyik nap ilyen, máskor olyan, azt meg tudom érteni mert én is hasonló vagyok. Nekem sincs mindig hangulatom mindenhez, nem tudom magam megjátszani, de az emberek már így szoktak meg. Elég fura lenne ha ezentúl mindig heppi lennék, hogy mindenkinek "könnyebb" legyen. Valamennyire így is vissza kell fogni mert kötelező helyeken nincs kívánságműsor.
2023. júl. 20. 17:27
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért tettem fel a kérdést mert igazából én vagyok ilyen. Kíváncsi voltam egy kívülálló milyen szemszögből látja ezt. Én speciel szeretem ezt magamban, de mások meg furának tartanak, így nehéz a beilleszkedés. Azért törni-zúzni nem szoktam, általában elrohanok kidühöngöm magam aztán visszamegyek megpróbálom megoldani a helyzetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!