Milyen egy ,,igazi" magyar?
Figyelt kérdés
Úgy külsőre értem. És tudom,hogy a magyar is kevert nép,mert az idők alatt keveredtünk más népekkel is,így ma már nincsenek ,,színmagyarok".
Na de mégis: vannak tipikus magyar (arc)vonások? Ha igen,mik azok?
Normális válaszokat előre is köszönöm! :D
2023. júl. 18. 15:10
11/17 anonim válasza:
Nem all ki magaert, ezert teljesen idegeneken tolti ki a frusztraciojat. Lopkod, ugyeskedik, genyaskodik, de kicsiben.
12/17 anonim válasza:
Szerintem van amúgy még ma is egy jellegzetes arcforma, néha szoktam ilyen női arcot látni, mindig felfigyelek rá. Kicsit lefelé hajló, szomorkás szem, egyenes orr, vékony ajkak, sötétbarna haj és világos bőr. Ezekre az arcú nőkre egyből oda tudom képzelni a fejkendőt és a rakott szoknyát.
13/17 anonim válasza:
Kövér Laszlo az egyike de nem igy nézki minden férfi , tipikus tsido vagy afgan fej van több kategória mint barmilyen népnél.
15/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!