Mi értelme valakinek pszichológushoz járnia?
Pszichológusnak nem az a fő feladata, hogy a panaszkodást hallgassa, hanem, hogy segítsen visszavezetni a gyökerekig a gondjaidat, illetve rávezessen a megoldásra.
Az más kérdés, hogy vannak esetek amikor a pszichológus és a páciens nem illik össze. Volt olyan pszichológusom, akinél úgy éreztem, hogy semmit sem haladunk előre, minden foglalkozás annyiból állt, hogy elmeséltem a múlthetemet, aztán le is telt az idő. Ráadásul sokszor más néven szólított, keverte a problémámat egy másik páciens problémájával.
Pedig egy olyan pszichológusról beszélünk, akit mások meg imádnak, egyetlen egy páciense írta, hogy neki nem segített, másoknak segített.
Mit nem tudsz elviselni, hogy valakiknek nem kell tömegközlekedést használni, vagy otthon dolgoznak? Mert van olyan aki pl autószerelő, a házánál van a műhelye, ő sem tömegközlekedést használ. Én pl autóval járok a munkahelyemre, valaki tömegközlekedéssel elmegy a munkahelyére és egy kényelmes fotelben ülve dolgozik.
Vagy csak az zavar, hogy te tömegközlekedéssel jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!