Tiis szoktatok direkt a kisgyerekek orra előtt úgy enni a fagyit meg a jégkrémet, hogy elkezdjenek hisztizni?
Abban mi a pláne??
Inkább az anyuka előtt nyalogassad hosszasan a fagylaltot....
Ezzel a céllal nem, de nyilván, ha pont akkor eszem a fagyit, amikor megjelenik a közelemben egy gyerek, nem fogom eldugni a hátam mögé vagy kihajítani a kukába.
Alapjáraton a parkokban mindig azt keresem, ahol egyedül tudok ülni, ha épp egy kicsit meg szeretnék pihenni. Kutyás vagyok, nem szeretem, ha a gyerekek lerohanják a kutyámat amikor épp kikapcsolódnék és az időseket se szeretem, akik egy levegővétellel felsorolják az összes valaha élt kutyájuk élettörténetét, amikor pihenni szeretnék.
Én sem megyek oda az anyukához se az idősekhez, hogy az aurájukba másszak, amikor épp pihennének, én is szeretnék egy kis nyugalmat.
Szóval, ha pont fagyizok és a parkban vagyok, biztos egyedül ülök egy padon és, ha az anyuka látja, nyilván nem fogja odahozni a gyerekét.
Bevásárlóközpontban meg dettó. Kutya nélkül vagyok ott, de ott is akkor ülök le, ha egyedül ülhetek. Ha egy anya ennek ellenére odahozza a gyerekét, akkor hadd ne én legyek a hibás, hogy a gyereke sírni kezd, hogy ő is fagyizna.
Ez már az az eset, amikor a dohányzásra kijelölt részen dohányoznak és egy nemdohányos odasétál és színpadiasan elkezd köhécselni.
Tömegközlekedésen meg tilos fagyizni, így ez kilőve. Más hely meg nem jut eszembe, aho fagyizhatnék. Nyilván egy cukiba nem szenvedni viszi be a gyerekét a szülő és a strandon is vesz neki fagyit. :D
Nem az anyukákon szórakozom, a kis hisztis gyereken.
Mikor egyidős voltam a gyerekekkel, akkor is utáltam, hogy hisztiznek meg kinézik a számból a falatot. Komolyan az állatokban több önuralom van. Direkt nem keresem az ilyen alkalmakat, de szeretem, mikor a kis Dudley Dursley földhöz bassza magát, mert nem kap meg valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!