Miért van az, hogy mindenki izomra gyúr, de pl. a helyesírásra senki?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 12:40
11/18 anonim válasza:
a hejesírásommal nincs semmi baly
12/18 anonim válasza:
Én még amit tudtam is az internet előtt azt is elfelejtettem, mert a neten, különféle cseteken mindenki úgy ír, ahogy jól esik neki, senki nem figyeli, hogy helyes-e? Meg nagyon sok az elírás, betűhiány, felcserélődés. Ha gyorsan akarsz írni egy chatfalon, nem figyelsz arra, hogy az helyesírásilag rendben van-e? Ha kézzel írok valamit, akkor mindig nagyon figyelek, hogy ne legyen benne hiba.
13/18 anonim válasza:
Látom a helyesen írni nem tudók lepontoztak. :D
14/18 Kroms válasza:
Ha ez segít, engem meg azok pontoznak le folyton, akik szerint a nők a jó helyesírásra buknak. :D
15/18 anonim válasza:
Eszt a kérdést most te honét vedted? Van valami statisztikád vagy csak úgy magadtol??
16/18 anonim válasza:
Aki nem tud helyesen írni,és nem is érdekli,hogy megtanuljon,az primkó.Mindegy,hogy gyúr,vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!