Mi a hobbid?
Figyelt kérdés
Persze, ha van valamilyen hobbid akkor válaszolj.2023. júl. 14. 14:26
21/28 anonim válasza:
#19 nem olyan nehéz, mint ahogy gondolja az ember!:) Csak pár biztos alapot kell tudni, mert ha azok hibádzanak, akkor akármilyen ügyes is a technika, minden rossz lesz, amit készítesz:D
Ha kell segítség, bármikor szívesen ellátlak tanácsokkal, nyugodtan írhatsz privátot, szívesen válaszolok mindenre:)
22/28 anonim válasza:
Jelenleg nagyon sokat dolgozom. Autóra gyűjtök, amit kb pár hónap múlva meg is veszek. Azt hiszem jó kis hobbi lesz foglalkozni vele.
Ezen kívül szoktam filmezni, telefonon és PS-en játszani. Szeretnék majd ide-oda eljutni, főleg országon belül, de külföldre is elmennék még néhány helyre.
23/28 anonim válasza:
A programozás elsősorban, ezen kívül a biciklizés, illetve a korcsolyázás jégen és utcán, valamint az olvasás.
24/28 anonim válasza:
Youtube-oztam egy időben, de most épp nincs rá lehetőségem. Szóval most csak játszom néha, általában hétvégén. A sorinézést és az olvasást nem nevezném hobbinak, de ezeket szoktam hétköznap csinálni.
25/28 anonim válasza:
Fotózás (utcák,épületek,virágok,természet)
Séta
Nyelvtanulás
Olvasás más kulturákról.
Youtubeon megtörtént bűnesetek nézése.
Gyakorizás
26/28 anonim válasza:
Nyelvtanulás, olvasás, sorozatnézés (a kettőt célnyelveken), kirándulás, természetjárás, kutyasétáltatás, barátokkal, családdal közös programok, illetve új helyek felfedezése.
27/28 anonim válasza:
Ki nyomja ezt a rengeteg mínuszt?
28/28 anonim válasza:
Az az unatkozó gyerek, akinek nincs hobbija, csak egyedül ül otthon a sötét szobájában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!