Milyen kategóriájú filmeket nézték szívesen?
Ádám Sandler, Bradley Cooper, Jim Carrey filmjeit én pl bírom.
Magyar filmek él hát Üvegtigris 1-2, és az Indul a Bakterház címűek bejönnek.
Thriller, horror -nem a trancsírozós, hanem ahol csavar van a végén, természetfeletti, stb
Pl A menedék, Titkok kulcsa, Hetedik... zseniális filmek. Meg még a sci-fik, amik jól meg vannak csinálva, jó a story, pl Transdendens Johny Deppel.
Táncos filmek?
pl: Step up?
Alkonyat nem igazán, pedig tini voltam mikor menő volt. De vámpíros műfajban akkor engem már megfertőzött Anne Rice, miután láttam a Kárhozottak Királynőjét. Így felnőttként elég gagyi film, de tiniként persze rögtön belezúgtam a főszereplő vámpírba. Azután Edward karaktere elég lagymatag volt, nem is néztem meg a filmeket, talán csak az elsőt.
A Halálos Iramban filmekből egyet sem láttam és minimálisan sem érdekelnek. Kevés dolog unalmasabb nekem az autóknál.
A Harry Pottereket nagyon szeretem. Elég jól átadják a könyvek hangulatát. 1-2 színész tök más mint ahogy én elképzeltem a karaktereket, de nem zavaró.
Táncos filmeket sem láttam, nem is érdekelnek.
Adam Sandler bugyuta vígjátékait viszont szeretem. Elég viccesek tudnak lenni a maguk türhő módján.
#17 voltam
Krimit
Romantikus filmeket
Romantikus vígjátékot
Sci fi filmeket, de csak ha nem gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!