Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki egy forgalmas belvárosi...

Aki egy forgalmas belvárosi helyen csupaszon felakasztja magát egy magasabb fán, mit akart még utoljára közölni a világgal?

Figyelt kérdés

Munkába mentem, amikor messzebbről már látszódott a rendőrségi villogó, helyszínelő, de még nem tudtam miért, utána ki soroltam a külső sávba, és akkor láttam hogy egy 30-40 közötti hapsi lóg a fán, már nem élt, takarni sem tudták, még akkor érhettek oda.

31 vagyok, de ilyennel szembesülni azért mindig nyomasztó, kamaszkoromban egy nyugdíjas kapaszkodott az erkélyén kívülről, nem tudták meggyőzni, leugrott 7 emelet magasról, az a pár mp is szinte most is felidézhető.

2023. júl. 12. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarta üzenni (csak elképzelés), hogy kétségbeesett, kilátástalannak tartja az életét és szeretné, ha segítenének neki. (forgalmas hely)
2023. júl. 12. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom hogy mit akar üzenni, de az biztos hogy egyre több ilyen eset lesz!
2023. júl. 12. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, hogy az emberek szeretnének ezzel bármit is üzenni. Ha ott tartanék, hogy öngyilkos akarok lenni, akkor pont leszarnám a világot ami addig leszart engem.
2023. júl. 12. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Munkanélküliség van és rabszolga tartás aki élni akar az lelép ebből az országból.
2023. júl. 12. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Ha én ezt tenném, akkor azt, hogy "verd a farkad a saját szádba te nyomorult rendszer". Mert a sima megölöd magad az olyan, "nekem ezt ne", de ez a meztelenül, inkább olyan "én nem veszem fel a ti agymosásaitokat és nevetséges szabályaitokat".
2023. júl. 12. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem mindenki igy lesz ongyilkos, nagy kozonseg szeme lattara. Ez azert buntetes, vagy inkabb figyelmeztetes.

Maganeleti gondoknal inkabb gondolnam, egy erdoben teszi. Ez kilatastalan helyzet inkabb, mikor elt volna, de nem latott megoldast.

2023. júl. 12. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!