Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nálam repűl az idő az...

Csak nálam repűl az idő az utóbbi 3 évben?

Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem, mindenkinél. Mióta a fidesz egyre jobban tönkreteszi az országot, csak a rabszolga munka van, az üres szürke hétköznapok. Venni nem tudsz semmit úgy felnyomta orbán az árakat, elmenni nem tudsz sehová, mindenhol idegbeteg stresszes embrek. Az idő meg csak telik. Ha szeretnél még élni (értsd jól) nagyon ajánlom, hogy ne a fideszre szavazz legközelebb és győzz meg minél több embert is!
2023. júl. 11. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
1@ Ostobaság , Kádár korában ugyanez a gagyiság volt , 2000es evekben is , sosem volt jólét most sincs csak a tv hazudozták, bizhattok pártokban váltasokban sosem lesz élhető a korszak mindig hiánytpzik az ami krlkene többket van abbol ami árt .
2023. júl. 11. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a covid kavart be annyira amit nem tudok felfogni a mai napig és nem érzem az elmúlt 3 évet

Xanax függő lettem

2023. júl. 11. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Pacsi, utolsó, én alkoholista, és most diagnosztizáltak anorexiával felnőtt létemre :D

Úgy éreztem, mikor bezártak minket, hogy a lábam alól húzták ki a talajt. Azóta minden nap egybefolyik, próbálok mindent tökéletesen csinálni, de sajnos lehetetlen, én szerintem már biztos nem térek vissza a normális élethez.

Irigylem azokat, akik ilyen könnyen viselték az egészet, mert számomra úgy tűnik, hogy a társadalom nagy része iszonyatosan - és kissé indokolatlanul - begyulladt, majd simán elviselte a korlátozásokat, aztán, mikor nyitottak, akkor visszatértek a mindennapi életükhöz. Én erre képtelen vagyok. A mai napig nem hevertem ki azt, hogy ezek szerint bármikor, egy tolvonással elvehetik tőlem a megszokott életem, rutinom, és aztán azt várják, hogy csak térjek vissza 2019-be, mintha mi sem történt volna? Hogy?!

2023. júl. 11. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Azóta minden nap egybefolyik, próbálok mindent tökéletesen csinálni, de sajnos lehetetlen, én szerintem már biztos nem térek vissza a normális élethez.

Én sem fogok már visszatérni soha

Ez azon múlik hogy kinek mennyire tette tönkre az életét

Tőlem mindent elvett munka terén

Szürreális ami történt, az meg hogy 2020 eleje nekem pár hónapja volt, ennél szürreálisabb nincs is

2019 vége meg fél éve volt.

Jelenleg nem eszem, az ágyból nem tudok kikelni

Ez a rossz karma

2023. júl. 11. 21:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem čsak az én életemet tette tönkre? Én is elvesztettem a munkámat de találtam egy másikat de még rosszabb lett minden. Én is bezárkozva élek
2023. júl. 12. 06:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Én írtam a 4-es választ. Én visszanyertem a 2019-es munkámat. Normálisan élek. Mindenem megvan. Van fedél a fejem felett, sosem éheztem, tegnapelőtt strandon voltam a munkatársaimmal.

A legtöbb barátom elvesztettem. Nem tudom, miért. Akik törődtek velem még a lockdown idején, azok most levegőnek néznek. Képtelen vagyok visszatérni a normális életbe. Minden nap józanul megyek be dolgozni, de minden nap iszok munka után. Szerintem már soha nem leszek képes élvezni egy hamburgert, vagy egy lángost, egy kürtőskalácsot, bármit. Sosem lesz már semmi ugyanolyan.

2023. júl. 12. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm ezt az egészet, és gyűlölöm az embereket, akiknek az életén semmit nem változtatott a locdown, de azért támogatták, a mi kontónkra.
2023. júl. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!