Beszólnak mert 159centi vagyok nőként mit szóljak vissza?
Na, ezt hamarabb is kinyöghetted volna.
Csúfolhatnának azért is, mert szemüveges vagy, vagy kicsi a melled vagy nem divatos ruhákban jársz stb.
Ez iskolai bullying, és nem a testmagasságodhoz, hanem a nálatok uralkodó iskolai légkörhöz van köze.
Én egyszerűen annyit szólnék vissza, hogy "kinyalhatod a s...gem".
De most ez pont nem aktuális. Ha jól tudom, nektek most nyári szünet van.
Ezt nem értem.
Nem vagy visszahúzódó típus?
Csak mert én pasiként 164 cm vagyok, de sose szólnak be.
Amúgy sokunknak az alacsonyabb csajok jönnek be.
Kis cukik. :)
Én 158 centi vagyok, egész életemben kaptam a beszólásokat, viccelődéseket mindenkitől, folyamatosan. Pedig nem hiszem, hogy annyira abnormális lenne ez a magasság, hogy a búcsúban kellene mutogatni miatta, de valahogy mindenki fontosnak érzi tudatni velem, hogy igen, alacsony vagyok, és igen, ezt ő is észrevette, haha. Szerintem azért ennyivel bátrabbak az emberek az alacsony lányok "kritizálásával" kapcsolatban, mint mondjuk alacsony fiúk esetében, mert el sem tudják képzelni, hogy idegesítő legyen ez számunkra, hiszen a köztudatban úgy él, hogy jaj, de cuki, ha egy lány alacsony, meg milyen szuper, hogy bármilyen pasival össze tudunk jönni, mert úgyis magasabb az összes nálunk... Eközben nyilván uncsi mindig meghallgatni a törpés vicceket, baromi repetitív, és engem mindig elkeserít kicsit, hogy komolyan ez az első dolog, amit észrevesznek rajtam az emberek?
Szerintem a beszólások jó nagy része amúgy a beszólogatók saját önbizalomhiányából, szorongásaiból ered, hiszen egy egészséges lelkületű ember nem tesz megjegyzést kéretlenül más külsejére csak úgy. Nyilván visszaszólhatnál te is hasonló alpári szinten, de tényleg le akarnál addig süllyedni? A random beszólogatókkal egyszerűen nem érdemes foglalkozni, ha meg esetleg olyanok is viccelődnek ezzel, akikhez közel állsz és akik szeretnek, velük meg lehet, hogy az a legcélravezetőbb, ha elmondod őszintén, hogy zavar téged ez a dolog, kellemetlennek tartod, és ha tiszteletben akarják tartani az érzáseid, nem viccelődnek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!