Mit szoktál csinálni szabadidődben? (fiúk, férfiak)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak egy általános kérdés, kíváncsi vagyok a többi srác mit csinál szabadidejében. Suli/munka után. Vannak hobbijaitok? Ha van, mik azok?2023. júl. 7. 17:49
1/12 anonim válasza:
Konditerembe járok, futni szoktam, kerékpározni és motorozni. Mikro mihez van kedvem. Egyedül csinálom mindegyiket, elég magamnak való típus vagyok.
30/f
2/12 anonim válasza:
bármit.
most pl gyakorizok, hireket olvasok zenehallgatás ,
3/12 anonim válasza:
kondi, kutyával séta, darts, sporthírek, tinder, meg szeretek főzni is. 38/F
4/12 anonim válasza:
Focizom az öreg fiúkkal (apámmal és a haverjaival), a hobbimnak élek (nosztalgia vonatokat, autókat és buszokat fotózom).
6/12 anonim válasza:
Kondiba megyek, haverokkal kijárunk egymáshoz vagy bulizunk. Érettségi után utolsó lenne most, hogy bármire is tanuljak, készüljek.. 19/F
7/12 anonim válasza:
Eszek, üldögélek, fekszek, alszok, és boldogan gondolok a nem is oly sokára elérkező halálom napjára. 😊
8/12 anonim válasza:
Olvasok, verseket írok, tornázok, ha érdekel valami film megnézem, keresztrejtvényt fejtek, retro/klasszikus zenei stílusokat hallgatok, tudományos cikkeket olvasgatok a neten, tetrisezek.
9/12 anonim válasza:
Szerettek túrázni, ismereteimet bòviteni, játék alkamazásokkal játszani. Amügy ni cs valami sok szabadidöm
10/12 anonim válasza:
Gamelek, edzek, bulizok haverokkal ha éppen sikerül összehozni a társaságot. Híreket olvasok, youtubeozok, könyvet olvasok, sorozatozok. Van pár dolog xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!