Hogyan ne akarjak görcsösen párt találni?25/L
#11 meg is van a megoldás. Írj a kérdezőnek és ha nem vagytok messze egymástól akkor szervezzetek egy közös programot.
Legrosszabb esetben nem lesztek szimpatikusak egymásnak de eltöltötök egy napot egymással.
Én idősebb pasi vagyok nálad, de eszembe sincs egy ideig párt találni.
zavar a kötődöttség pl, meg lehet rá áldoznék x évet, aztán elcsavarná a fejét, valami tanulatlan hü..e gyerek.
Lehet hogy nem fogod elhinni, amíg nem voltam benne, én sem hittem el, amikor nekem ilyeneket mondtak. Rengeteg próbálkozásom volt, randin, tinder badoo, minden. Tényleg. Voltak kapcsolataim, mindig volt valami ami nem volt jó, és vége lett. Bizalmatlankodás, fellángolások, mindig egyedül maradtam.
Aztán jött Ő.
Badoon matcheltünk a sok khm között, hihetetlen, de így volt.
És amikor írt, az első pár mondat után éreztem, hogy ez most más, és lehet, hogy Ő az.
Első találkozást már úgy vártam, mintha a pápa jönne, előtte ez nem volt jellemző.
Első találkozás után tudtam, hogy megtaláltam.
Azóta sincs sem telefondugdosás, sem aggódás, sem féltékenykedés. Eszméletlen nyugodtság van rajtam, amióta vele vagyok. Nincs kérdés, nincs feltételezés, csak szerelmesek vagyunk, és ez egyértelmű már évek óta.
Azóta a felesége vagyok már.
Amit kiakartam ebből hozni, hogy hiába akartam vagy nem akartam, nem ezen múlik. Jött, amikor eljött az ideje. Én pedig nyitott voltam rá.
Jönni fog, ha jönnie kell.
29/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!