Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Németországban a helyi németek...

Németországban a helyi németek tényleg szinte mind diplomás, és legalább havi nettó 4-5000 eurót keresnek?

Figyelt kérdés

Tehát igaz, hogy a helyi németek kb 90 százaléka elit többdiplomás emberek, elképesztő jövedelemmel és magas életszínvonalon élnek, miközben az összes szak és betanított munkát külföldiek végzik?

Ezt hallom, hogy bezzeg a német fiatalok mind diplomás mérnökök, jogászok, pénzügyesek, orvosok, informatikusok stb., elit diplomás emberek. Még bűnöző sincs ,meg egyéb rossz ember a helyi németek közt, annyira elit a németországi echte német társadalom.

Ezek mennyire igazak? Mert én ezeket hallom, és nem tudom eldönteni mi az igaz.

Kérdésem nem provokáció, mivel nem élek Németországban így nem tudom mi az igaz.

2023. júl. 3. 17:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
93%

Csak 10 másodperc lett volna erre rákeresned. Akkor látnád az aktuális keresetet, hogy mi a valóság.

Kérdezõ! Igen, mind négyszeres diplomás, 5 nyelven beszélõ.

25 évesen is már.

Átlagbér pedig 10.000€. Ez csak az átlag. Sokan még ennek az ötszörösét keresik.

Most boldog vagy? :)

2023. júl. 7. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:
31%
Utolso, ne hazudj. Milyen 25 evesen? Mar 15 evesen ott tartanak, minden nemet csodagyerek volt es azert.
2023. júl. 7. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!