Férfiként gáz gyümölcsös, női tusfürdőt használni?
Figyelt kérdés
Családtag rendszeresen küld ilyen-olyan cuccokat külföldről pl csak tusfürdőből, samponból stb több dobozzal jön de leginkább ilyen érzhetően parfümös, édes, gyümölcsös illatúak vannak amit inkább a nők használnak pl tesori d'oriente, "férfias" néha néha jön.
Így kicsit pénzkidobásnak érzek kiadni külön 2000 Ft-ot egy férfi tusfürdőre de nem vágom mennyire lenne fura ha egy férfi pl erdei gyümölcs illatú.
2023. júl. 2. 22:14
11/18 anonim válasza:
A nem fürdés és a higénia hiánya,na az amit gáznak mondanék. Mindegy mivel,csak tisztálkodj! :)
13/18 anonim válasza:
Kitana,megint tanultam újat,köszi! :)
14/18 anonim válasza:
Egyébként erről jut eszembe, hogy kezdő fősulisként volt parfümöm, Olsen ikrekes. Többen megjegyezték, hogy milyen erős, fűszeres illat, nekik már sok lenne, abszolút nem a klasszik nőies. Kívülállók sokszor ennyire nem is tudják eldönteni, full felesleges ennyire görcsölni a témán. Női illatok közt is vannak erősek, így pasiként sem gáz, ha valaki a lágyabbakat kedveli.
15/18 anonim válasza:
Az osszes tusfurdonek elmegy az illata azonnal. Hasznalj barmilyet nyugodtan!!!
16/18 anonim válasza:
Nem. Mondjuk kimondottan nőit nem veszek. Ezt az eredeti Dove-ot szoktam használi. A kék nyitófedelűt.
17/18 Metionin válasza:
Dehogy gáz, egyrészt hamar elillan az illata, másrészt meg nem minden férfi szeret folyton mentát, citrust meg szúrós pacsulit szagolni zuhany közben. Nálunk pl. ha vaníliásat veszek, egyből rárabol a párom de az isanás kamillásat is nagyon élte.
18/18 anonim válasza:
Én is nagyon gyakran használok barakvirág/körte illatú baba tusfürdőt férfi létemre. Mi a baj azzal ha virág illatom lesz? A ruha is virág illatú az öblítőtől, a virág illat nem kifejezetten női illat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!