Laknál egy kunyhóban valahol az erdőben?
Elétvitelszerűen biztos nem. Elsősorban a munkám a tanulás és a családom végett nem. Aztán szeretem a komfortot, a kényelmet és praktikus dolgokat.
Bár nagy részt távmunka dolgozom, igy abban az esetben, ha az internet, térerő kivitelezhető lenne, elmennék a teljes nyugalomba dolgozni egy-egy huzosabb időszakban, amikor nagyon kell koncentrálni,vagy néha vizsgaidőszak előtt is,de ez annyiban kimerülni, hogy maximum reggel megyek és este haza jövök lehetőleg sötétedés előtt. Azért este félnék egyedül ott a semmiben.
5 éve ilyen helyen lakom. 30 nm-es faház, erdőben. Áram van, víz van, hulladékos\gáz\csatorna nincs, de utóbbit derítővel oldom meg.
Internet úgy van, hogy a háztól 100 méterre felállított a netes egy 15 magas tornyot, úgy most fogom a netet.
Autóm van, azzal tudok munkába járni, vagy be a városba bevásárolni.
Imádok itt lenni. Kinézek az ablakon, sétálnak az őzek, a kisrókák is nagyon aranyosak ilyenkor. :)
Gondolom, hogy a 7-es férfi...
Nőként szerintem rendkívül veszélyes lenne.
Mi van, ha rád támad egy 6 fős banda?!
Mondjuk ez még férfiként is necces.
Hacsak nincs puskád vagy valami önvédelmi fegyver vagy kialakított és atombiztos, zárható bunker-rész.
Én csak akkor laknék így, ha lenne, mert anélkül bármi megtörténhet de még azzal is..
Sötétedés után frászt kapnék, amúgy nappal tetszene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!