Melyik a legrosszabb embertípus a szemedben?
Szubjektív kérdés.
Nálam az, aki családtag/közeli rokon. Segítünk nekik, hátbatámadnak, nem őszinték, nyomulnak. Míg a feleség családja megalázza őket és ezt rajtunk vezetik le. Mi pedig mentálisan kiokészülünk, mert nem játszanak tiszta lapokkal. Aztán, amikor nemet mondunk rájuk a végén, még ők vannak felháborodva. Passzív-agresszívak, de az brutálisan!
Olyan bosszút állhatnék rajtuk, hogy semmijük se maradna, se szabadságuk, se pénzük, se ismerőseik, akik ezek után szóba állnának velük.
Kb az ilyesmiket mint amiket írtál.
Tudnék én is mit mesélni!
Az alljasságnak sok típusa és változata van!
Hoppá-hoppá úgylátom jöttek az utálkozók a 10-es válaszomra.. Nem ítélkezem, de szerintem egy alap IQ szinttel rendelkező ember felfogja, hogy mire vonatkozik, amit írtam. Írhattam volna más eredményekkel, de akkor hazudtam volna. Egy 8-9. helyezett egyértelműen irigykedik egy 2-3. helyezettre, de nálunk nem ez a helyzet áll fent a csapatunkban. Nálunk vagyok én, a kb 10., illetve a csapattársam, aki kb 20.
A tanulás szintén a saját példám, és szintén ugyanarról a csapattársamról van szó, azért említettem meg. Illetve én így 11.-ben tudom hogy biosz-kémia emeletezni fogok, illetve van egy angol előrehozott emeltem tavalyról, meg egy német előrehozottam idénről
Aki flegma, lekezelő és tiszteletlen
Aki modortalan, viselkedni képtelen és helyette szégyellem magamat
Aki káromkodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!