Mire gondolsz mikor egy nagyon náthás embert látsz?
Eleve nem tudom hogy náthás-e akit látok. Most a héten én is véresre fújom az orrom az allergia miatt, amúgy náthás nem vagyok.
Egyébként amíg nem rám tüsszögi a t@knyát (ami undorító, akkor is ha nem fertőz) addig teljes mértékben hidegen hagy hogy mit csinál vagy mi baja.
", nem függetlenül attól lesz vki náthás, hogy egy kicsit a közelembe jött."
Hát ha kicsit a közeledbe jön, nem biztos, hogy elkapod. De ha a munkahelyen 8 órában össze vagy vele zárva egy kis szobában, akkor szinte garantált.
Az én munkatársnőm is szeret betegen munkába járni. Amikor végigköhögi a napot, olyankor tudom, hogy szinte biztos, hogy 2-3 nap múlva már én is beteg leszek. Aztán én otthon nyomom az ágyat egy hétig magas lázzal szenvedve, ő meg kb. két nap alatt túl van az egészen... és nem érti mi a gondom azzal, hogy legfertőzött.... Azért mert neki alig vannak tünetei, másnak még lehet súlyosabb... igazán tekintettel lehetnének az emberek másokra és otthon maradhatnának betegen.
Azt gondolnám hogy qrva jó. Rohadna meg ott ahol van. Terjeszti a kórságot a szemétláda.
Lassan 1 hónapja megvagyok fázva, 2 hete pedig otthon vagyok, mert olyan lázam volt, taknyos vagyok, köpetet köhögök fel. A háziorvosom csak halál esetén írna fel antibiotikumot, egy haverommal kellett felíratnom az ő nevére, más dokinál.
Kitől kaptam el? Egy beteg g3citől aki a boltban taknyászott, és mindent összetaperolt. Jobb az ilyen tetű ember lelkének a tudat, hogy másokat is lefertőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!