Megesett, hogy utcán beléd kötöttek?
Igen.
Alacsony nő vagyok,semmit nem tettem.
Egyre sűrűbb az ilyen, de szerencsére eddig meredek dolog nem lett a végén. 1* véletlenül nekimentem, bocsit kértem, lepacsiztuk, mentünk tovább. Máskor azt hitte az egyén, hogy követem. Rákérdezett erre, határozottan mondam, hogy nem, aztán mentünk tovább.
Sokan beszívva mennek az utcán, valammi totál más világban révülnek, így ezek a veszélyesek...
Nem volt meg, szerencsere.
Bar engem nem olyan konnyu, mivel eleg nagy darab vagyok es izmos :D
Többször is.
Ignoráltam őket. Ha beléjük kötsz, akkor csak rosszabb lesz a helyzet. Okos enged, ugyebár.
Engem a leggazabb rosszarcu emberek szoktak megdicserni . 😂
Gyenge alacsony no vagyok.
En a beszolast nem belekotesnek veszem,hanem feldobott labdanak ,amire mondok vmi poent. 😂
Lelki terrorban es kotekedesben nottem fel. Nem tudnak megijeszteni.
Igen, akadt rá példa, sajnos nem is egyszer.
A legfrissebb pár hetes; végre valami kiemelkedően jó dolog történt velem, ami meg is látszott rajtam, mire egy vénasszony az üres utcán odarikkantotta: "mi a francot mosolyogsz, te szerencsétlen?". Rá sem nézve mentem tovább, és még csak a kedvem sem szegte ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!