Mit lehet abban élvezni, ha csak húzzák a másik fél agyát ?
Figyelt kérdés
Adott 1 nő tetszik nekem , de szerintem ő csak azt élvezi bejön. Ha én nem is tetszem neki ebben mi a franc a jó ?2023. jún. 28. 16:17
11/16 A kérdező kommentje:
Lehetséges az is :)
2023. jún. 28. 17:53
12/16 anonim válasza:
Leírhatnád kicsit részletesebben a szitut, talán többet tudnánk segíteni
13/16 anonim válasza:
Figyelj, mi lenne ha a találgatások és lehetőségek helyett inkább megkérdeznéd a csajt, hogy mi a helyzet?? A kommunikáció csodákra képes és sok félreértés elkerülhető!
14/16 anonim válasza:
Jó de ha lehet hogy párja hülyén venné ki magát ha odemenne hozzá. Legalább is szerintem. Ezért mondom, ha kicsit jobban kifejtené miből von le következtetéseket, kahatna tanácsot hogy egyáltalán van-e értelme próbálkozni
15/16 anonim válasza:
#14 Persze, több infóból könnyebb találgatni.Szerintem azért nem venné ki magát hülyén az érdeklődés, mert senkinek nincs semmi a homlokára írva.Felnőttek közt most mi van ebben?Mondja majd a másik, hogy bocsánat, van kapcsolatom és kész.
16/16 anonim válasza:
Ebben igazad van. De el nem tudom képzelni hogy mások hogy jutottak egyből arra a következtetésre hogy "ego boost" ennyi infóból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!