A fantasztikus négyes csapat melyik tagjának az erejét szeretnéd birtokolni? Hogyan rangsorolnád az erőiket?
Röviden summáznád ki mire képes?
Vannak elképzeléseim arról, hogy mit tud a láthatatlan lány, de azért na, a többiről kevésbé:D
A lány láthatatlanná tud változni, meg más dolgokat is azzá tud tenni, plusz láthatatlan védőburkot is tud kialakítani maga vagy bármi köré. Meg ilyen erő taszítás félére is képes, mint a jedik.
A lény ugye nagyon erős, szinte elpusztíthatatlan, de ocsmány narancssárga szörny.
A fáklya tud repülni, lángot lőni, elszívni a már meglévő lángokat. A napnál is forróbbra tudja hevíteni magát.
Mr. Fantastic gumiból van, minden testrésze nagyon hosszúra nyúlik.
Köszi!
Egyértelműen a láthatatlan lány a befutó!
Fáklya. A repülés viszi a prímet, plusz fűtésgondok is letudva (elmennék északra hófürdőzni), azon kívül egyik hobbim a kerámiázás, ezerféle mázkísérlettel lehetne próbálkozni, főleg ha pontosan tudom, mikor milyen hőfokot produkálok.
A láthatatlan lány a második, habár ez nálam nemváltással járna. Igaz, a magam részéről talán meg tudnám szokni, eléggé androgünosz természetű vagyok.
Mr. Fantastic a harmadik, főleg ha nemcsak a végtagjaimat nyújthatom, hanem a szememet, fülemet is, és a nyújtás nem csupán hosszabbítást jelent, hanem a vastagság befolyásolását is, kvázi átimádkozhatom magam egy kulcslyukon. Csak a kutyák ne tévesszenek össze a gumicsonttal. :)
A lény... itt már rezeg a léc az áldás és átok között. Nézzük optimistán, ami azt jelenti, hogy tudom kontrollálni az erőmet, tehát ha kezet fogok valakivel, nem roppantom szét a csontjait, és a hűtő ajtaját sem tépem le, csak mert diszkréten bele akartam lesni. De akkor még mindig ott a külső, ami miatt a hétköznapi élet nehézzé válik, még a buszra is kényelmetlen felszállni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#4 Igen, a vastagságot is tudja alakítani Mr. Fantastic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!