Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fantasztikus négyes csapat...

A fantasztikus négyes csapat melyik tagjának az erejét szeretnéd birtokolni? Hogyan rangsorolnád az erőiket?

Figyelt kérdés
Én a Fáklya lennék leginkább. Utána a Láthatatlan lány képességei a legjobbak, majd Mr. Fantasticé. A Lény nem szívesen lennék.

2023. jún. 28. 13:11
A kérdező szavazást indított:
Mr. Fantasztikus
Láthatatlan lány
Emberi Fáklya
A Lény
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Röviden summáznád ki mire képes?

Vannak elképzeléseim arról, hogy mit tud a láthatatlan lány, de azért na, a többiről kevésbé:D

2023. jún. 28. 13:56
 2/6 A kérdező kommentje:

A lány láthatatlanná tud változni, meg más dolgokat is azzá tud tenni, plusz láthatatlan védőburkot is tud kialakítani maga vagy bármi köré. Meg ilyen erő taszítás félére is képes, mint a jedik.

A lény ugye nagyon erős, szinte elpusztíthatatlan, de ocsmány narancssárga szörny.

A fáklya tud repülni, lángot lőni, elszívni a már meglévő lángokat. A napnál is forróbbra tudja hevíteni magát.

Mr. Fantastic gumiból van, minden testrésze nagyon hosszúra nyúlik.

2023. jún. 28. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Köszi!

Egyértelműen a láthatatlan lány a befutó!

2023. jún. 28. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fáklya. A repülés viszi a prímet, plusz fűtésgondok is letudva (elmennék északra hófürdőzni), azon kívül egyik hobbim a kerámiázás, ezerféle mázkísérlettel lehetne próbálkozni, főleg ha pontosan tudom, mikor milyen hőfokot produkálok.

A láthatatlan lány a második, habár ez nálam nemváltással járna. Igaz, a magam részéről talán meg tudnám szokni, eléggé androgünosz természetű vagyok.

Mr. Fantastic a harmadik, főleg ha nemcsak a végtagjaimat nyújthatom, hanem a szememet, fülemet is, és a nyújtás nem csupán hosszabbítást jelent, hanem a vastagság befolyásolását is, kvázi átimádkozhatom magam egy kulcslyukon. Csak a kutyák ne tévesszenek össze a gumicsonttal. :)

A lény... itt már rezeg a léc az áldás és átok között. Nézzük optimistán, ami azt jelenti, hogy tudom kontrollálni az erőmet, tehát ha kezet fogok valakivel, nem roppantom szét a csontjait, és a hűtő ajtaját sem tépem le, csak mert diszkréten bele akartam lesni. De akkor még mindig ott a külső, ami miatt a hétköznapi élet nehézzé válik, még a buszra is kényelmetlen felszállni.

2023. jún. 28. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a láthatatlanságot választanám.
2023. jún. 28. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

#4 Igen, a vastagságot is tudja alakítani Mr. Fantastic.

2023. jún. 28. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!