Miért szeretik ennyire a nők az utazást?
"A nők viszont mindig szerepelnek a fotókon"
Alig van olyan utazós fotóm, amin szerepelek, mert gyakran egyedül utazok, és nincs, aki készítsen rólam fotót... :-D
Egyébként én felnőttként pótoltam az utazás iránti szenvedélyemet, amire gyerekként nem volt lehetőségem. Apám a vasútnál dolgozott, kedvezményesen mehettünk volna külföldre, mégis csak a Balatonra jártunk minden nyáron. 22 évesen elkezdtem egyedül utazni, akkor már nem érdekelt, hogy van-e hozzá társaságom, eljutottam több helyre, mentem csoportos buszos utazásra is, de oda sem ismerőssel (egyszer jött velem ismerős 16 év alatt).
"Addig sem kell dolgozniuk."
A szabadságod alatt te dolgozol?
#14:
Hagyd a francba, csak egy gyökér incel...
Mikor kicsi voltam, akkor is imádtam magát az utazást. Az is élvezet volt, mikor a vidéki rokonokhoz kocsikáztunk le.
Föcin meg mindig nézegettem az atlaszt, hogy hova kellene elmenni.
Ha rájössz, miért, majd írj privit. Nem találtam ezt soha akkora furcsaságnak, hogy az okait kutassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!