Mit tegyek hogy ne érezzek ilyen rosszul?
Figyelt kérdés
Ma voltam a mekibe és rendeltem 2 hamburgert krumplival és fagyival de nem bírtam meg enni csak az egyik hamburgert. Már majdnem be hánytam, a krumplit egészben és a 3/4 hambit kidobtam a fagyival… most olyan rosszul érzem magam hogy sírni tudnék, nem a pénzt sajnálom hanem nem tudom megmondani miért de nagyon ki vagyok… tudom és legközelebb sokkal kevesebbet rendelek, és nagyon ritkán dobok ki ételt de most hogy tegyem túl magam ezen?2023. jún. 23. 17:12
1/8 anonim válasza:
Ok és akkor a valóság mi? Miért bánt ez ennyire?
2/8 anonim válasza:
Eleve nem kéne ilyen szar a szorakozás-zabálást kielégítő konzumidíóta helyre bemenni. Azt is elképesztőnek tartom, hogy ilyen ocsmány szemétséget engednek reklámozni.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Őszintén nem tudom de nagyon rosszul érzem magam miatt, nem sokszor szoktam ételt kidobni most is inkább úgy vagyok vele hogy haza kellett volna hoznom
2023. jún. 23. 17:58
4/8 anonim válasza:
Ezen már nem tudsz változtatni, kár ostorozni magad. Mindenki hibázik, törekedj arra, hogy minden nap egyre jobb ember legyél és ugyanazokat a hibákat ne kövesd el ismét. Legközelebb ne dobj ételt a kukába, inkább add oda egy rászorulónak, ha ismét sokat rendeltèl.
5/8 anonim válasza:
Tehát úgy gondolod pocséklás volt. Sajnálom. De miért nem vitted haza akkor? Nyilván a fagyit nem. Cikinek érezted volna elcsomagolni? Esetleg nem egyedül voltál?
6/8 anonim válasza:
Én például ilyen helyeken nem is bírok enni, ezért kérem elvitelre. De olyan aranyos vagy, hogy téged meg ez is zavar.
Egyél ma akkor vajas pirítóst tűntetésként.
7/8 anonim válasza:
Ha mondjuk túl sokat ettél az elmúlt napokban, akkor amiatt is lehetett.
Ha igen, legközelebb jobban figyelj, hogy ne egyél túl sokat.
Pl. ha felmerül, hogy már sok lehet, ne egyél még többet!
Nem mondom, hogy ez volt, de hátha van köze a valósághoz, és segített, amit írtam.
8/8 anonim válasza:
Előfordul, ennél sokam sokkal többet pazarolnak és nincs lelkiismeretfurdalásuk. Te nyilván nem szoktál amúgy pazarolni, szóval emiatt az eset miatt nem kell rosszul érezned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!