Amikor a gyomrodban érzed, hogy valaki szid vagy többen szidnak, kibeszélnek téged?
Biztos volt már ilyen veletek is mikor azt érzed, hogy összeszűkül fáj, szúr a gyomrod. Mintha éreznéd, hogy éppen kibeszélnek, szidnak....rossz dolog fog történni.
Ez igaz lehet? Ha ilyet érzek, ez igaz lehet? Vagy ideges vagyok mert ezt hiszem ezért fáj a gyomrom olyankor?
Bocsi ha bután fogalmazok....csak érdekel a véleményetek.
Pl. érzem, hogy valami nem stimmel, jön a rossz érzés a gyomromban. És nem sokkal utána felhívnak telefonon, egyátalán nem kellemes beszélgetéssel.
Most azért kérdezem, mert táppénzen vagyok, kiestem a munkából. És tudom, hogy már bent mindenkinek elege van hogy mikor megyek vissza végre....a főnök zaklat engem miujság mikor tudok menni stb...
Szóval azóta sokszor érzem ezt, összeszorul, fáj a gyomrom.
Szerintetek, akárhányszor ezt érzem tényleg bent engem szidnak vagy ezen idegeskedem és azért érzem?
Köszönöm a válaszaitokat!
A kettő közt ("megérzés" és "fájdalom") úgy nem lehet összefüggés, ahogy gondolod, tehát nem akkor beszélnek ki, amikor megérzed.
Másik, hogy a gondolataidban ezt rettenetesnek éled meg és ez generálja a fájdalmakat.
Az élet sajnos ilyen, kibeszélő vagy rosszindulatú emberek (sajnos) mindenhol vannak.
Ha egy adott, sokfős közösségben csak néhány rosszindulatú van, akkor aki aggodalmaskodik, hajlamos rájuk figyelni, a többi, jóindulatú ember helyett.
Vagy inkább intuíció? Honnan szedi? Érzékenység, erősebb lelki kapcsolat?
Előző voltam.
Köszöm az eddigi válaszokat!
Félek, hogy lehet gyomoridegem van. És rosszabb lesz...nem tudom. Igazából előszőrmézes mázosak voltak...most már zaklatnak bent hogy mikor mennék vissza...meg ilyenek.
Attól félek hogy mire visszamegyek már mindenki utálni fog és éreztetik majd velem munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!