Főleg mostanában, persze tudom nagy meleg, de állandóan érzek egy átható lábszagot, metrón buszon villamoson, egyszerűen nehéz elhinni hogy ennyien nem mosakodnak, vagy izzad meg a lábuk a nap végére.
Ez nem változtat azon, hogy az aznapos izzadsàg kevésbé büdös mint aki hetek óta nem fürdött. 🙃
2023. jún. 20. 17:52
23/32 anonim válasza:
2 perc alatt elolvastad? 🙂
2023. jún. 20. 17:54
24/32 anonim válasza:
Semmi köze nincs ahhoz amiről én írtam, majd ha több időm lesz elolvasom, de az itteni kommentem szempontjàból totál irreleváns.
2023. jún. 20. 17:56
25/32 anonim válasza:
Én értem, miről beszél. Mindkettő kegyetlen büdös, de simán meg lehet mondani, hogy ez friss bűz, vagy többnapos.
Nekem van olyan hajnövesztő szérumom, aminek sör szaga van - de nem az a frissen csapolt sör, ami akár jó is lehet, hanem mintha leöntöttem volna magam sörrel, abban aludtam volna, és másnap érezném a ruhámon.
2023. jún. 20. 18:20
26/32 anonim válasza:
Köszönöm, végre valaki felfogja. :D
2023. jún. 20. 18:37
27/32 anonim válasza:
A tömény parfüm is tud kellemetlen lenni.
2023. jún. 20. 18:47
28/32 anonim válasza:
Én a cigaretta szagát érzem nagyon büdösnek, sok dohányzó meg nem érti, mert nekik nem büdös.
2023. jún. 20. 18:49
29/32 anonim válasza:
Honfitársaink jelentős része akkor mosdott utoljára, amikor a bába fürösztötte őket; a hetekig-hónapokig hordott ruháikat 30 fokos gyorsprogramon "mossák", plusz csupa olyan húsos-fűszeres kajával tömik az arcukat, amik irtózatos testszagot okoznak. Sajnos nem kell messzire mennem a jó példákért: anyámnak nagyjából három hónapra elég egy 300 ml-es tusfürdő (és nem, nem használ hozzá fürdőrózsát, amivel takarékosan felhabosíthatná), életében nem mosott még alaposan fogat, aminek köszönhetően az egész szája rohad, a dezodort pedig a nyakára fújja (pontosabban inkább csak a hajtógázt). Apám nap mint nap úgy beleizzad a feleslegesen magára aggatott ezer rétegnyi ruhába, hogy ki kell terítenie őket száradni, és amint megszáradtak, vissza is veszi őket, így cserélget két garnitúrát napokon át. Zuhanyzás után persze ugyanazt a törölközőt használja, amivel pár órával korábban az izzadtságot törölte le magáról; az imádott mindennapos pokróca pedig másfél éve nem látott vizet. Régebben, amikor még hordott ingeket, csak akkor tette be őket a szennyesbe, ha már jól láthatóan szürke volt a gallérjuk; a napi nyolc órában hordott munkás nadrágja pedig szerinte még három hónap után sem volt mosásérett. Gyerekkoromban volt olyan szomszédom, akinek a távozása után a közértben a pénztáros szétfújt fél flakon légfrissítőt.
2023. jún. 20. 19:07
30/32 anonim válasza:
Nem megfelelő mosakodás, -ruhacsere, dezodor nem használata, fizikai munka utáni nem mosakodás (bár ez a munkahelyen való fürdőszoba hiánya is okozhatja).
Másrészt sokan levették a zoknit, harisnyát, és mezítlábaznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!