Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pasik, miért mondjátok egy...

Pasik, miért mondjátok egy nőre, hogy "aranyos"?

Figyelt kérdés

Annyit gondolkoztam már ezen.

Egy csöcskipakolós szőke nős képpel vagyok fent egy oldalon, erre kapok egy ilyen üzenetet: aranyos vagy.

Bocsánat, de a képen egy dögös, szexi nő van. Mindent el lehet róla mondani, de nem "aranyos". A pasik miért hiszik, hogy ezzel a szóval majd tarolni fognak? Én nőként kiugrok az ablakon, ha aranyosnak neveznek.

Aranyos egy kutyus, egy plüss, egy bébi lajhár.

Egy nő nem akar aranyos lenn. Egy nő szép akar lenni, szexi, dögös, vonzó, nem pedig aranyos.

2023. jún. 13. 15:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Általában azért mondják, mert dugni akarnak. Én egyáltalán nem vagyok olyan, mint te, de a dugásban reménykedő pasasok minden nőt megtalálnak

18L

2023. jún. 13. 22:04
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát aki ezen kiakad mert aranyosnak nevezik szerintem attól hosszabb távon futnak a pasik. :D
2023. jún. 14. 04:49
 23/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem egy ember külyejére nem illik ilyet mondani, max egy gyereknél.

Egy ember akkor aranyos, ha kedves és törődő. Nyilván ettől még nézhet ki baromi szexin

2023. jún. 14. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!