Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon csúnya szemem van,...

Nagyon csúnya szemem van, mivel tudnám ellensúlyozni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 07:38
1 2
 11/18 Psycho ***** válasza:
21%

A szemeddel nyilván nem tudsz tenni semmit. De akkor mit tudsz tenni?

Ne azok társaságát keresd, akik a szemed alapján ítélnek meg. Szerintem egy ember értékét nem az határozza meg, hogy hogy állnak a szemei.

Igen, sajnos el kell fogadni, hogy lesznek olyanok, akik ezen gúnyolódni fognak. Ők ilyenek. Eddig jutottak el a jellemfejlődésben... Viszont az már a TE döntésed, az ő társaságukat keresed-e, az ő véleményükre adsz-e, vagy pedig olyanokéra, akik más tulajdonságaidat nézik (pl. a személyiséged).

2023. jún. 13. 09:55
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Én erre a saját tapasztalatomat írnám le neked.

Én nagyon csúnyának éreztem a szememet, mert hooded-eyes típusú szemem vanl, tehát kb semmi nem látszik a felső szemhéjamból, és minél fáradtabb vagyok, annál jobban lejjebb ereszkedik.

Sőt, az ex-barátom volt olyan kedves, hogy be is szólt miatta """"poénból""". Rengeteg ideig nem mertem az emberek szemébe sem nézni.

S tudod mi lett? Teljesen más dolog miatt, de elkezdtem pszichoterapeutához járni. És ahogy a lelki dolgaimat elkezdtem feldolgozni, mostmár ha tükörbe nézek azt látom, hogy nagyon szép szemeim vannak. Konkrétan nem is értem, mit nem szerettem rajta.

Sokszor van, hogy ha nem vagyunk jól, az a belső dolog kivetül arra, hogy látjuk magunkat.

Ezzel nem azt mondom, hogy veled is ez van, de lehet ez is egy indok, gondoltam megosztom.

2023. jún. 13. 11:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Éjjel nappal napszemüveg.Szerinted a Kóbor Jancsi, hogy nézett ki!?
2023. jún. 13. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Aaa, értem. ez sokat segít, hogy kifejtetted a problémádat. Én semmiképp sem vacakolnék álmegoldásokkal, ha ennyire zavaróan nagy a különbség. A szimmetria a legfontosabb a szépségben, külső szimpatikusságban, első benyomásban.

Plasztikát javasolnám mindenképp. Ez nem egy olyan durva dolog, mint egy orrműtét, vagy szilikon csöcs. Pont, hogy természetesebb lesz az arcod, ha meg lesz szüntetve az asszimmetria.

2023. jún. 13. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy képküldéssel jobban látnánk a szemedet.
2023. jún. 13. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem olyan ritka ez.
2023. jún. 13. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt gondoljátok, hogy nő írta a kérdést? Miért?
2023. jún. 13. 22:49
 18/18 anonim válasza:
48%
tartsd becsukva es jarj vakbottal
ápr. 13. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!