Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen lánynak/nőnek lenni?

Milyen lánynak/nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Miben más az életetek mint nekünk fiúknak?

2023. jún. 12. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Téged férfiként a menzesz vagy a szülés érint?

Senkinek nem csupa kacagás az élete, csak a férfiak legalább nem vérezve fájdalomban töltik felnőtt életük negyedét és hasonló apróságok.

2023. jún. 13. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

Ha van olyan szerencséd hogy gyönyörű no vagy, az a legjobb érzés

Tudod hogy hatalmad van

Bár vannak negatívumai is(férfiak közeledése, női féltékenység gyűlölet)

Ha átlagos vagy ami meg rosszabb ronda no vagy, az meg meg rosszabb mintha ronda férfi lennel

Egyébként szerintem 1000x jobb nőnek lenni pláne ha extra női energiát kaptál

Belegondolok hogy férfi vagyok és egy percig nem tudnék úgy élni

2023. jún. 13. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
20%

Ez érdekes kérdés, szerintem a férfiak között sokkal erősebb a versengés, kegyetlenebbek egymással, de ennek biológiai okai lehetnek. Mivel a gyerekszülés a nők feladata, ezért őket védeni kell a veszélyektől. Van transz fiú ismerősöm, aki azt mondta, hogy mióta férfinak látják őt az emberek, azóta sokkal több kegyetlenséget érzékel a férfiaktól, mint amíg nőnek nézték. Szerintem férfinak nehezebb lenni, már csak a kinézet miatt is, mert egy nőnek elég vékonynak lennie, de egy férfinak vékonynak+izmosnak is illene lennie, és ezt nehezebb összehozni. Jó, megértem, hogy a nőket kevésbé veszik komolyan, de emiatt kevésbé is akadnak ki, ha olyasmit mond egy társaságban, amivel a többség nem ért egyet. A leszbikusokat is valamiért jobban tolerálják, mint a melegeket. A munkahelyemen is sírtak a nők, hogy hogy el vannak nyomva, pedig többen voltak, mint a férfiak, és a főnökök között is. De én ezekkel együtt nőpárti vagyok, mert a nők együttérzőbbek tudnak lenni, mint a legtöbb férfi, ezért könnyebb velük kijönni, kevesebb a konfliktus, és ezért szeretetre méltóbbak is valamelyest. De szerintem legbelül sokkal kisebb a különbség, mint azt gondoljuk. Az emberi agy valamiért a különbségekre fókuszálóan működik, és ennek is biológiai okai lehetnek, talán hogy a hasonló stratégiát követő emberek találják meg és segítsék egymást. Minden ember boldog akar lenni, és jól akarja érezni magát, csak ezt más útvonalakon akarják a nők és a férfiak. A férfiakra jobban jellemző, hogy átgázolnak másokon, és nem törődnek vele, hogy mekkora szenvedést okoznak ezzel másoknak, a nők azért ennyire nem kegyetlenek, de ennek is biológiai okai lehetnek, hiszen egy csecsemő 100%-ig ki van szolgáltatva az édesanyjának, akinek nem szabad visszaélnie a helyzetével. A férfiak meg a versengésük közben sokszor élnek a lehetőséggel akkor is, ha az a másiknak fáj, és még csak nem is fair teljesen.

Na és miközben rákerestem, hogy az együttérzőbbek-et egybe kell-e írni, ezt találtam:

Bebizonyították: tényleg együttérzőbbek a nők

[link]

2023. jún. 14. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

“ egy nőnek elég vékonynak lennie”

Mindig is vékony nő voltam, több negatív megjegyzést kaptam rá mint potitívat… (“deszka”, “a kutyák játszanak csontokkal” és társai)

2023. jún. 15. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!