Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyakorin ezek a "ENNEK A...

Gyakorin ezek a "ENNEK A KÉRDÉSNEK SEMMI ÉRTELME?" típusú zseni szuperokos űberistenemberek milyen személyiségűek lehetnek?

Figyelt kérdés

Ez milyen személyiségre vall amikor nem a kérdésed tartalmával foglalkozik hanem hogy te egyáltalán miért tetted fel a kérdést, miért nem tudod magadtól, mi a kérdés egyáltalán, vagy hogy hát eleve megválaszoltad.

Mire tippeltek, ezek inkább, nők vagy férfiak, milyen végzettségűek, kinézetűek, személyiségűek?

2023. jún. 11. 14:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Pedig tényleg vannak nagyon gagyi kérdések. Pl a 28 éves vagyok, sosem voltam bulizni, ez gáz??

Vagy szerintetek gáz, hogy egy Azariah számot se hallottam még?

Illetve a trollok kérdései, amit feltettek 128x már. A 28 éves barom, aki már ma is írt ki kérdést és senki nem szól rá, hogy álljon le ezzel minden nap.

Ezeknek szerinted van értelme? Az a szomorú, hogy vannak akik ezekre hűségesen válaszolgatnak 128x is.

Nagyon ritka, ha normális, elgondolkodtató kérdés van kiírva.

2023. jún. 11. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem jelez intelligenciaszintet. Ez a kérdező felé egy jelzés, hogy a kérdéséből nem derül ki, hogy mire van szüksége. Bármilyen intelligenciaszintű ember jelezheti ezt így a kérdező felé.
2023. jún. 13. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!