Gyakorin ezek a "ENNEK A KÉRDÉSNEK SEMMI ÉRTELME?" típusú zseni szuperokos űberistenemberek milyen személyiségűek lehetnek?
Ez milyen személyiségre vall amikor nem a kérdésed tartalmával foglalkozik hanem hogy te egyáltalán miért tetted fel a kérdést, miért nem tudod magadtól, mi a kérdés egyáltalán, vagy hogy hát eleve megválaszoltad.
Mire tippeltek, ezek inkább, nők vagy férfiak, milyen végzettségűek, kinézetűek, személyiségűek?
Pedig tényleg vannak nagyon gagyi kérdések. Pl a 28 éves vagyok, sosem voltam bulizni, ez gáz??
Vagy szerintetek gáz, hogy egy Azariah számot se hallottam még?
Illetve a trollok kérdései, amit feltettek 128x már. A 28 éves barom, aki már ma is írt ki kérdést és senki nem szól rá, hogy álljon le ezzel minden nap.
Ezeknek szerinted van értelme? Az a szomorú, hogy vannak akik ezekre hűségesen válaszolgatnak 128x is.
Nagyon ritka, ha normális, elgondolkodtató kérdés van kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!