Ha te főzöl, akkor rendesen hozzákészülsz vagy kiszolgáltatod magad, másokat is bevonsz ilyenkor?
Mivel egyedül élek, így nincs kit ugráltatni, mikor főzök :D
De egyébként értem, miről beszélsz, legjobb barátnőmnél szoktam még főzni. Tőle semmilyen segítséget nem kérek, mindent tudok, hogy hol tart, mert egy darabig én is ott laktam lakótársként. Másoknál nem igazán szoktam főzni, inkább csak felajánlom a segítségemet, hogy pl. megpucolom, felkockázom a dolgokat, de ha konkrétan nekem kellene irányítani a folyamatot, akkor szerintem én is vinném otthonról a cuccaim, mert mi van, ha pl. a havernak nincs olyan kése, ami nekem kellene.
A szülői házban sem főzök szívesen, mert annyi mindent újítgattak már apáék azóta, hogy elköltöztem, és annyira más logikával vannak elpakolva a cuccok, mint nálam, hogy semmit sem találok meg. Plusz az indukciós főzőlapjukkal is hadilábon állok, nekem azon valahogy még egy tejbegríz is odaég :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!