Milyen irányban alszotok?
Figyelt kérdés
Alvás közben a lábatok milyen irányba néz? Igazából egyik ismerősöm aki jobban benne van ezekben a kínai természetgyógyászos dolgokban mesélte, hogy elvileg a legtöbb ember egy bizonyos égtáj felé nézve alszik és ez úgymond ösztönös dolog, hogy úgy teszi az ágyát, kíváncsi vagyok így statisztikailag bejön-e.2023. jún. 11. 04:43
A kérdező szavazást indított:
Észak
Dél
Kelet
Nyugat
19 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
Csak, hogy a statisztikában benn legyen de ugye én nem szavazhatok, viszont én kelet felé nézek.
2023. jún. 11. 04:44
2/6 anonim válasza:
Ekkora baromságot... Az ember úgy rakja az ágyát, ahogyan elfér a szobában. Ennek semmi köze nincsen az égtájakhoz. Maximum annyi, hogy maga a ház ablakai merre néznek, de ez is csak a bevilágítás miatt fontos, hogy minél több napfény bejusson, nem valami spirituális maszlag miatt. Az én ablakom például Kelet felé néz és vele szemben lévő falon van az ágy, tehát É felé fekszem rajta.
3/6 anonim válasza:
Az egyik szobában nyugat felé a másik szobában kelet felé:)
4/6 anonim válasza:
A köztes égtájak lemaradtak....
Észak-kelet felé néz a lábam.
Nem valami spirituális maszlag miatt. Az én ablakom például észak-nyugat felé néz és alatta van az ágy, tehát Észak-kelet felé fekszem rajta.
5/6 anonim válasza:
Jobb oldalamon. Máshogy nem tudok. Azt is csak úgy , hogy jobb oldalt legyen a szabad oldal.
6/6 anonim válasza:
Az ágy kb kelet felé, mivel így fért el, a kanapé viszont dél felé és azon is szoktam aludni, ha pedig kihúzom és úgy alszom rajta, akkor nyugat felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!