Ha kényelmesen elhelyezkedsz a heverőn vagy a kanapén, hogy megnézz egy filmet, vagy csak úgy lepihensz, és megszólal a csengő vagy a telefon, te mit teszel?
Figyelt kérdés
És nem hivatalos ügyben keresnek. Hanem átjött a szomszéd, vagy beugrott egy haver/rokon, persze előtte nem jelzett hogy jönne. Vagy ha megszólal a telefon, persze ahhoz nem kell felugrani, de most épp más programot terveztél vagy nincs kedved beszélgetni. Ilyenkor hogy reagálsz?2023. jún. 10. 15:19
11/13 anonim válasza:
Ha hívnak felveszem. Ha csöngetnek, ajtót nyitok.
Nem igazán értem az itteni válaszokat. Nyilván, ha valami fassággal kerestek idegenek, akkor el kell küldeni az embert a faszba, de ez nekem pl élmény, ha okkal hordhatok el valakit egy semmirekellő nyomoréknak 😊
12/13 anonim válasza:
#12 Az a baj, hogy enélkül is elég gyakran adnak az emberek okot ilyesmire. :D A szabadidőmben nem hiányzik, hogy ilyesmivel foglalkozzak.
Amúgy a vízóra leolvasást meg ilyesmit nálunk ki szokták rakni a házban, hogy mikor jönnek, szóval nyilván akkor kinyitom, mert számítok rájuk.
13/13 anonim válasza:
Csengőm nincs, mert nyomkodták a hülye gyerekek. Kiabálni szoktak a kapu előtt. Ki szoktam nézni az ablakon/pont a kapura látok/, és ha nem kívánatos személy, akkor fentebb veszem a hangerőt a filmen/zenén, és leszarom. Ha nem ismerem, vagy valaki olyan jön, akkor kimegyek, és megkérdezem mit szeretne. Ha óraleolvasò vagy ilyesmi nyilván beengedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!